VESNU DE VINČU ISELILI SA SPLAVA, A ONA IMA VILU I STAN U SRCU BEOGRADA! Sve smo obišli, evo kako izgledaju, sve pršti od LUKSUZA
Foto: Kurir Televizija, Kurir, Privatna Arhiva

sa lica mesta

VESNU DE VINČU ISELILI SA SPLAVA, A ONA IMA VILU I STAN U SRCU BEOGRADA! Sve smo obišli, evo kako izgledaju, sve pršti od LUKSUZA

Stars -

Novinarka, književnica i vlasnica modne agencije “Miss Yu” Vesna De Vinča, godinama je živela na brodu sa pogledom na Kalemegdan, a njen san, prekinut je nakon 19 godina kada su je tokom današnjeg dana iselili sa pomenutog prostora kako bi se splav sklonio na drugu lokaciju.

Iako je Vesni cela situacija teško pala, što je javno podelila na svojim društvenim mrežama, malo ko zna da Vesna de Vinča ima dve nekretnine i to stan i kuću u samom centru Beograda.

Kuća se nalazi u srcu Vračara, a naša ekipa se odmah uputila na lice mesta.

Reklo bi se da je ovo stara beogradska kuća koja je u svoje vreme sigurno simbolizovala imućnost. Ipak, jedan detalj je ostao i nama misterija.

1 / 8 Foto: Kurir

Deluje kao da se prvi sprat uopšte ne koristi, te je zapušten i pun prašine, dok su na drugom spratu biljke i izgleda kao da se vodi računa o svakom detalju.

Vesna ima i stan koji se nalazi tik pored Hrama Svetog Save, on je savremeno i moderno opremljen.

1 / 4 Foto: Kurir

Vesna je jednom prilikom čak i ugostila našu ekipu u ovom stanu, te u nastavku možete pogledati kako izgleda ova nekretnina.

1 / 6 Foto: Privatna Arhiva

Bonus video:

00:27

Od splava Vesne de Vinče za samo par sati nije ostalo ništa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track