PROSTRAN HOTELSKI KOMPLEKS U PRELEPOJ PRIRODI - HOTEL DUJA 5*
Foto: promo

PROSTRAN HOTELSKI KOMPLEKS U PRELEPOJ PRIRODI - HOTEL DUJA 5*

Stars -

Dokle god pogled seže, prostire se tirkizni beskraj Egejskog mora. To je pogled koji se ukazuje gostima hotela – Duja Bodrum 5* https://www.1atravel.rs/putovanje/duja-bodrum/, dok uživaju na plaži zlatnožutog peska. Topao, morski ambijent, svežinom upotpunjava gusto i bujno zelenilo u kom je hotel smešten.

HOTEL DUJA 5, 1a Travel
foto: promo

Na samo 10 kilometara od centra Bodruma https://www.1atravel.rs/destinacija/bodrum/, u oblasti Mugla, ovaj velelepni hotelski kompleks, interesantan po spoljašnjem izgledu, arhitekturi i uređenju vrtova, ali vredan posete i u svakom drugom pogledu, dočekuje goste željne raskošnog letovanja. U blizini se nalaze turistička mesta Torba, na 5 km, i Güvercinlik na 10 km udaljenosti, koja vam mogu biti interesantna za posetu.

HOTEL DUJA 5, 1a Travel
foto: promo

Duja Bodrum 5* https://www.1atravel.rs/putovanje/duja-bodrum/ je velik, prostran hotelski kompleks koji među svojim sadržajima nudi podjednako interesantne aktivnosti za decu, ali i odrasle, što ga čini dobrim izborom za letovanje sa porodicom. Svakako, ništa manje zadovoljstva neće doneti ni ostalima. Dok najmanja deca vreme mogu da provode u mini klubu sa animatorima, na nekom od bazena predviđenih za njihov uzrast ili u prostranoj igraonici vedrih boja, sa puno zabavnih sadržaja, oni nešto stariji će naći zadovoljstvo u akva parku hotela, na nekom od sportskih terena ili druženju sa vršnjacima na bazenu ili plaži. Za to vreme, roditelji se mogu relaksirati u nekom od barova na plaži ili uz bazen, napuniti baterije u ponudi spa & wellness centra ili se upustiti u zajedničku zabavu sa mlađima. Deca koja imaju do 14 godina borave sasvim besplatno, jer spada u specijalnu kategoriju „dvoje dece gratis“ https://www.1atravel.rs/specialcategory/dvoje-dece-gratis/.

HOTEL DUJA 5, 1a Travel
foto: promo

Ultra All Inclusive usluga daje veliki izbor mogućnosti u pogledu hrane i pića, pa pored glavnog i dečijeg restorana, tu je još 5 a la carte restorana, različitih svetskih kuhinja (italijanski, meksički, azijski, turski i riblji restoran) i čak 6 barova sa raznovrsnom ponudom pića i užine.

Duja Bodrum 5* https://www.1atravel.rs/putovanje/duja-bodrum/ vam omogućava da se u raskošu i komforu odmorite, daleko od gradske vreve i užurbanosti svakodnevnice, jer se nalazi u malom i šarmantnom primorskom mestu Torba, koje nastavlja da živi tradicionalnim turskim životom, uprkos skupim vilama i hotelima koji su iznikli par decenija unazad. Centar Bodruma https://www.1atravel.rs/destinacija/bodrum/ je nedaleko od hotela, sa svim atrakcijama živog grada, od modernih prodavnica, do Muzeja podvodne arheologije među zidinama čuvene tvrđave Svetog Petra.

HOTEL DUJA 5, 1a Travel
foto: promo

Odabirom Duja Bodrum 5* https://www.1atravel.rs/putovanje/duja-bodrum/ niste samo izabrali hotel u kojem ćete provesti svoj letnji odmor, već ste odabrali mesto, mirise, zvuke talasa i uspomene za ceo život.

HOTEL DUJA 5, 1a Travel
foto: promo

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt https://1agreen.rs/ na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja.

HOTEL DUJA 5, 1a Travel
foto: promo

Na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju https://www.1atravel.rs/moj-nalog/. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track