KURIR PAPARACO: HAOS NA MUSIC WEEKU! Klinac oduševio fanove, Sajfer pokazao ženu, a provokativna Ema Radujko spremna za SKANDALE
Foto: Damir Dervišagić

ekskluzivno

KURIR PAPARACO: HAOS NA MUSIC WEEKU! Klinac oduševio fanove, Sajfer pokazao ženu, a provokativna Ema Radujko spremna za SKANDALE

Stars -

Letnji festival "Music Week 2024" zvanično je otvoren, a ekipa Kurira i ovoga puta našla se na licu mesta.

Muzički spektakl započeo je Cunami, koji je pre nastupa otkrio da je bio hapšen u Amsterdamu, a nakon njega je nastupio Sajfer.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Nakon što je i ovaj muzičar završio blok svojih pesama sišao je sa bine i sreo se sa svojom prelepom suprugom, a oštro oko našeg paparaca uspelo je da zabeleži ovaj momenat.

Sledeći je nastupio Đorđe, narodu poznatiji kao "Klinac" koji je jedan od omiljenih izvođača tinejdžerima u Srbiji.

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

On je raznežio sve prisutne, te je celoj noći dao onu romantičnu i emotivnu "crtu".

Ipak, verujemo da je muškom polu najviše za oko zapala Ema Radujko koja je na prošlogodišnjem Music Weeku napravila skandal o kom se pričalo mesecima.

Naima, Ema je izašla u kratkom kostimu koji je simbolizovao podršku lgbt zajednice i tako stekla oduševljenje mnogih ljudi kako na društvenim mrežama, tako i van njih.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Ipak, postojao je deo publike kojima se ovaj postupak nije dopao, te su pevačicu na bini gađali flašama i oštrim predmetima, a ona im se samo jednom tokom noći obratila.

"Svi smo ovde top, a vi kako hoćete", što je postalo viralno na svim online platformama, te se još uvek koristi u raznim šalama.

Ona je ovoga puta nasmejana pozirala našim kamerama, a kao i uvek bila je vrlo provokativna.

Bonus video:

00:15

Crni Cerak o nastupu na Music Weeku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja