UČESNICA ZADRUGE SKOČILA DIREKTNO U POPLAVU! Počela da pliva u vodi iz kanalizacije, a sve vreme je snimala KAMERA (VIDEO)
Foto: Printscreen

fuj

UČESNICA ZADRUGE SKOČILA DIREKTNO U POPLAVU! Počela da pliva u vodi iz kanalizacije, a sve vreme je snimala KAMERA (VIDEO)

Stars -

Sandra Todić bivša učesnica "Zadruge" šokirala je snimkom, na kojem se vidi da su ona i njena drugarica skočile u vodu, koja je poplavila delove Beograda nakon nevremena u srpskoj prestonici.

Jako nevreme koje je juče pravilo haos po Srbiji, dovelo je apokaliptičnih scena. Ipak, u svom tom haosu, dve devojke iz Beograda, našle su i način da se zabave, vodeći se onom našom starom "udri brigu na veselje". U jednom od potopljenih delova glavnog grada Srbije, one su jednostavno rešile da se okupaju.

Posle "plivanja", ustale su iz vode, a zatim su počele i da igraju i da se zabavljaju kao da su na moru.

Sama Sandra na svom Instagram profilu podelila je sporni snimak, a onda su se oglasili i oni koji su znali odakle potiče ovolika količina vode.

"Da li će im neko reći da je ovo 50% kišnica, a 50% kanalizacija koja se izlila! Ili da im ne kvarimo sreću!", "Jaoj ljudi kanalizacija iz celog grada se izlila bre nazad na ulice zbog količine vode koja je pala niste normalne", bili su samo neki od komentara usmereni na "kvalitet" vode u kojoj su se devojke kupale

.

Bonus video:

02:08

U POZADINI SE ODVIJA NEŠTO MNOGO DRAMATIČNIJE OD RATA Stručnjaci bez dileme: Javnost je svesnija nego što politička elita misli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track