VODITELJKA BILA SA 31 GODINU STARIJIM GLUMCEM, PA SA 6 GODINA MLAĐIM TENISEROM! Važi za najlepšu, a ima buran ljubavni život
Foto: Printscreen/Instagram

VODITELJKA BILA SA 31 GODINU STARIJIM GLUMCEM, PA SA 6 GODINA MLAĐIM TENISEROM! Važi za najlepšu, a ima buran ljubavni život

Stars -

Nina Radulović važi za jednu od najlepših voditeljki na našim prostorima, a njen ljubavni život oduvek je intrigirao javnolst.

Lepa voditeljka bila je sedam godina u braku sa 31 godinu starijim glumcem Branislavom Lečićem, a on nije jedini poznati muškarac kog je volela.

Nina Radulović
foto: Damir Dervišagić

Leka je 2010. godine oženio Ninu, a kruna njihove ljubavi je sin Lav kog su dobili dok su bili u braku.

Posle razvoda su, kako kažu, ostali u dobrim odnosima.

- Normalno je da se stalno čujemo i da smo u kontaktu. Čim imaš decu, moraš da pratiš razvoj deteta, to je normalna stvar da smo u dobrim odnosima - rekao je Branislav Lečić za medije.

Branislav Lečić
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nakon Lečića, Nina se zaljubila u tenisera Filipa Krajinovića, koji je od nje mlađi šest godina.

Teniser je jednom prilikom javno govorio o vezi sa voditeljkom koju, kako su mediji tada prenosili, niko iz njihovog okruženja nije podržao.

- Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala. Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nije za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči - ispričao je jednom prilikom Filip Krajinović za magazin "Gloria".

Filip Krajinović
foto: EPA/ALI HAIDER

Nakon raskida Nina i Filip su ostali u dobrim odnosima što je sportista i potvrdio.

- Ostali smo u dobrim odnosima. Ninu veoma poštujem, rado se sećam naših trenutaka. Mnogo sam naučio u toj vezi, verujem da je i ona. Nije nam razlika u godinama predstavljala problem, različiti prioriteti i životni ritmovi su nas razdvojili. Uvek ću je podržavati, šta god bude trebalo, biću tu za nju - govorio je Krajinović.

Kurir/Blic

Bonus video:

Bonus video:

04:05

Nada Topčagić otkrila koji pevači su joj se udvarali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja