"PRIVATNO IZGLEDA KAO SKITNICA, U PIDŽAMI IZLAZI" Komšiluk Nataše Bekvalac otkrio sve o njoj: "Uvek je bez šminke i sa punđom"
Foto: Damir Dervišagić

"PRIVATNO IZGLEDA KAO SKITNICA, U PIDŽAMI IZLAZI" Komšiluk Nataše Bekvalac otkrio sve o njoj: "Uvek je bez šminke i sa punđom"

Stars -

Nataša Bekvalac u stanu u Beogradu živi sa ćerkama Katjom i Hanom. Za razliku od komšija ostalih javnih ličnosti, prilično su i zatvoreni.

- Nata je carica, viđamo je ali uglavnom iz stana izađe u auto, spakuje klinke i ne zadržava se puno na ulici. Ona je toliko opuštena, da ne znate ko je nikada ne biste pomislili da je javna ličnost. U pidžami izađe da baci smeće do kontejnera, bez šminke i u japankama. Znate kako se ona često šali, da izgleda kao skitnica privatno, e to nije slagala - kroz osmeh kaže komšija i dodaje:

Nataša Bekvalac
foto: Petar Aleksić

- Ne slušam to što peva i ne mogu da ocenim, ali mogu da procenim kada je neko dobar čovek, a ona to jeste. Ljubazno se javi, sada kada su vrućine ona sipa vodu tim psima lutalicama. I sama je udomila neke, kažem vam, potpuno jedna žena na mestu.

U obližnjem marketu, koji nije baš ni toliko blizu zgrade od Bekvalac, kažu da svrati s vremena na vreme.

- Viđamo je uglavnom sa mlađom ćerkom, svrati da kupi tako neke dečije zanimacije. Inače, ona se očigledno hrani zdravo jer joj je korpa uglavnom puna povrća i namirnica niske nutritivne vrednosti. Uvek je bez šminke, sa punđom na glavi i nasmejana. Prihvati da se slika sa prolaznicima, samo ponekad kaže: ček da stavim naočare da ne budem totalno raspadnuta. Ona je toliko duhovita i zbija šale na svoj račun, da to ne možete da ne primetite.

Nataša Bekvalac, Natasa Bekvalac
foto: Damir Dervišagić

Devojka koja živi u blizini pevačice kaže da je viđa užurbanu.

- Ona je je svako jutro rano budna jer vodi Katju u vrtić, onda vozi Hanu, pa vraća Katju i vodi je na razne aktivnosti. Onda opet uveče Hanu, pa se spremi i ide na nastup. Ta žena više živi u autu nego u kući. Ponekad je vidim 15 puta kako vozi tamo-vamo, ja učim na terasi pa sve vidim. Čujem je kako se smeje, naročito kada joj dođu sestre. Kristina je skoro svaki dan tu, deluju kao jedna skladna porodica, kaže ova devojka.

Susedi kažu da je Nata žurke prerasla ali da je kod nje uvek veselo.

- Hanine drugarice dolaze tu, pa se Nata šali i sa njima. Često joj dolaze sestre i kuća je često puna ljudi. Vidi se da je društvena i da su joj gosti jako važni u životu. Tada uglavnom vidimo i dostavljača hrane, pa čujemo smeh. Ona je najgrlatija u tom smejanju, zarazno se smeje. Svi je ovde volimo zato što je neposredna, ističe komšinica.

Ako je verovati komšijama, Nata uveče ne izlazi.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir Televizija

- Osim kada ima nastupe naravno, tada je vidimo da izađe kao seks bomba iz kuće. Privatno je uglavnom nekim širokim trenerkama, haljinama do poda...A onda kao da je neko uneo čarobni štapić i ona izađe u kožnom korsetu, ful sređena, kaže komšija i dodaje:

- Ne bih rekao da izlazi uveče. Ona se sa ćerkicama uveče vrati posle svih dnevnih obaveza i ne možete je videti napolju, osim ako nema nastup. Voli da putuje i tako je često vidimo da spakuje kofere pa na dan-dva otputuje, vrati se i tako u krug.

Kurir/Blic

Bonus video:

00:07

Nataša Bekvalac čestita Kuriru rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track