"IMALA SAM TRI KARCINOMA" Naša folk pevačica progovorila o teškoj životnoj situaciji: Rekli su mi da ću živeti još mesec dana...
Foto: Kurir TV

potresno

"IMALA SAM TRI KARCINOMA" Naša folk pevačica progovorila o teškoj životnoj situaciji: Rekli su mi da ću živeti još mesec dana...

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju emisije "Magazin In" ugostila je trenera za lični rast i razvoj Sinišu Ubovića, pevačice Nadu Obrić, Snežanu Babić Sneki, Sandru Afriku i pevača Emira Đulovića.

Ovim povodom, Sanja Marinković porazgovarala je sa gostima o sumnjama i nesigurnostima koje su imali kroz život.

- Kojim sumnjama mi treba da prestanemo da mučimo sebe, koje su najveće sumnje.

Nada Obrić
foto: Kurir televizija

- Da prestanemo sebe da maltretiramo strahovima šta će da bude...Mi sebe terorišemo mislima o nečemu što bi eventualno moglo da se desi, a najveći broj strahova se ne ostvari - rekao je Sinišu.

- Evo primer jedan...Pred ove operacije silne, šalju me kod neuropsihijatra. Imala sam tri karcinoma, na tri različita mesta, nijedan nije imao veze s drugim, proračun je poslednji put bio da mi je ostalo mesec do mesec i po života...Ja odem, ono seansa traje pola sata, 40 minuta, ja sedim sat vremena, ona jednako priča sa mnom. Dođosmo mi do sat i 45 minuta, ona priča, ja kažem: "Stani, izvini, koliko ovo traje? Šta se ovo dešava?", kaže ona: "Jao Nado, vi ste tako divni, ja bih s vama da se družim". Ja po njenom stolu viknem: "Piši da si rekla da sam normalna, da pokažem svima koji kažu da nisam" - rekla je Nada.

Kurir / Pink

Bonus video:

01:27

ODSELI SMO U VILI U AMERICI, MENADŽERU ISPARILE PARE, ALI SAM USPELA DA SE REVANŠIRAM Nada Obrić o prevari u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track