SKINULA SE BIVŠA VODITELJKA RTS-A! Olivera Jovićević pokazala kakva je ZVERKA, ima telo na kom joj zavide TINEJDŽERKE
Foto: Printscreen

vrelo

SKINULA SE BIVŠA VODITELJKA RTS-A! Olivera Jovićević pokazala kakva je ZVERKA, ima telo na kom joj zavide TINEJDŽERKE

Stars -

Olivera Jovićević vodila je političku tok-šou emisiju "Upitnik" i bila jedno od najprepoznatljivijih lica RTS, a onda je sve iznenadila kada je odlučila da da otkaz posle 18 godina.

Olivera Jovićević podelila je na društvenoj mreži Instagram snimak na kojem se vidi kako uskače u bazen i oduševila je tada sve fantastičnim izgledom u šestoj deceniji. Pomenuti snimak nastao je 2020. godine, a na njemu Olivera pokazuje sjajnu figuru, zategnuto i čvrsto telo.

U jednom intervjuu, koji je dala pre izvesnog vremena, Olivera se osvrnula i na komentare da je uradila previše estetskih korekcija za svoje godine.

Olivera Jovićević
foto: Printscreen

- Svašta sam čula o sebi, ako sam uradila dobru emisiju, onda političke kuhinje prave kampanju kako sam „plavuša“ i „izoperisana“, ako sam na plaži u šortsu i majici, pročitam „razgolitila se“… Ali ja gledam svoja posla i ne osvrćem se - izjavila je Olivera za jedan nedeljnik.

Iako se povukla iz medija, očigledno joj taj period ne nedostaje i dalje vodi luksuzan život.

Naime, kako se može videti na njenim društvenim mrežama, Olivera često putuje i obilazi kako svetske metropole, tako i egzotične destinacije.

Bonus video:

06:37

STARS EP 333

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track