BIZARNO! SATANISTIČKI OBRED NA SCENI! Naš reper izašao iz MRTVAČKOG SANDUKA uz crkvena zvona: Prepao publiku, odzvanjali KRICI!
Foto: Damir Dervišagić

BIZARNO! SATANISTIČKI OBRED NA SCENI! Naš reper izašao iz MRTVAČKOG SANDUKA uz crkvena zvona: Prepao publiku, odzvanjali KRICI!

Stars -

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ponovo je uspeo da šokira javnost i bizarnim potezom privuče pažnju na sebe.

On je nastupao na festivalu "Music Week", koji svake godine okuplja mlade zvezde i veliki broj njihovih fanova, uglavnom tinejdžerskog uzrasta, a njegov izlazak na binu bio je, najblaže rečeno, jeziv.

00:55

Desingerica izasao u sanduku na binu

Popularni reper je uz crkvena zvona izašao iz velikog kovčega koji je bio postavljen nasred scene, a na kom se nalazi veliki crni krst.

Na projektoru iza njega prikazano je njegovo lice sa crvenim očima, a kada je izašao nastala je opšta pometnja.

Iako je Desingerica poznat po specifičnim nastupima, mnogi komentarišu da je ovog puta preterao, s obzirom da je većina publike vrlo mlada, a jezivi prizor bio je veoma neprijatan za određeni deo publike. Odzvanjali su krici i vrištanje sve dok se svetla nisu ponovo upalila, a reper zapevao svoje hitove.

Podsetimo, satanistički obredi na bini i inpliciranje na bogohuljenje poslednjih godina su česti u muzičkoj industriji. Mnoge svetski poznate zvezde vole da privuku pažnju na sebe kontroverznim nastupima, a Despić je jedan od prvih na domaćoj sceni koji se poslužio ovakvim trikovima kako bi privukao pažnju javnosti.

Bonus video:

01:16

DESINGERICA JE SJAJAN ŠOUMEN, ALI NIJE MUZIČAR! Slađa i Šaran Alegro udarili na pevača: ON NE TREBA DA BUDE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja