"JE L' OVO STVARNO IZJAVIO?!" Seka Aleksić u čudu zbog Raletove izjave: Novi album Ane Nikolić obrisan, a njegov komentar šokirao!
Foto: ATA images, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

"JE L' OVO STVARNO IZJAVIO?!" Seka Aleksić u čudu zbog Raletove izjave: Novi album Ane Nikolić obrisan, a njegov komentar šokirao!

Stars -

Pevačici Ani Nikolić obrisan je Jutjub kanal, a ceo novi album uklonjen sa svih platformi, samo četiri dana nakon objavljivanja, a tim povodom se oglasio njen dečko i kompozirot Goran Ratković Rale.

- Snimci su bili demo, i treba da se zamene. Sada se sve uređuje, dodaće se i autori i biće sve kako treba. Čekamo provajdera iz Amerike da se probudi, kroz nekoliko sati bi Jutjub kanal trebalo ponovo da radi - rekao nam je Rale za "Blic", a u međuvremenu pesme su ponovo objavljene.

Ana Nikolić
foto: Printscreen

Ipak, mnogi gledaju sumnjičavo na Raletovu izjavu, a jedna od takvih je i Anina koleginica Seka Aleksić, koja ju je i javno prokomentarisala.

- Rale čeka provajdera iz Amerike da se probudi i da postavi sve na Jutjub kanal. Je l' ovo stvarno izjavio? - pitala je pevačica.

Bonus video:

00:54

SEKA ALEKSIĆ ISPRIČALA NAJVEĆI BLAM KOJI JE DOŽIVELA! Krađa kapica u tržnom centru: SAMO SAM POBEGLA I VRIŠTALA OD SMEHA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track