DESINGERICA NAKON IZLASKA IZ MRTVAČKOG KOVČEGA! Reper bio jasan, pa spomenuo CECU: Plakao sam, krenuo da je zovem i pišem
Foto: Damir Dervišagić

DESINGERICA NAKON IZLASKA IZ MRTVAČKOG KOVČEGA! Reper bio jasan, pa spomenuo CECU: Plakao sam, krenuo da je zovem i pišem

Stars -

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica sinoć se na festivalu "Music Week" na bini pojavio u mrtvačkom sanduku, a nakon bizarnog spektakla koji je neke oduševio, a neke uplašio, govorio je za Kurir i otkrio zbog čega je i ovog puta bio toliko ekstreman kada je u pitanju performans na sceni.

- Ide jak gas, meni je bilo super, ja tako radim, drugi neka kažu kako je bilo. Sanduk je zbog đavola koji me spopadaju noću, šalim se. Ne znam da li neko može da me nadmaši, radim najbolje što umem. Vendi bi ukrala šou da sam je poveo, ne smem da je povedem. Čuvam je za četvrti rođendan moje ćerke, kakav 18. rođendan - rekao je Desingerica.

06:40

Izjava Desingerice nakon nastupa na Music Week-u

Potom je otkrio šta misli o duetu Cece i Vojaža, jer je folk diva bila na njegovom nastupu, pa se on nadao saradnji sa njom.

- Zamerio sam mu to, a Ceci ne mogu, ona može meni, njoj je sve oprošteno. Bio sam tužan, plakao sam, krenuo sam da joj pišem, pa da je zovem, ali šta je tu je... Super im je pesma, dobro su se uklopili. Sviđa mi se što Ceca prati gas, prava je zvezda - objasnio je Desingerica.

Bonus video:

00:55

Desingerica izasao u sanduku na binu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track