JK STIGLA NA UŠĆE U PRATNJI DESET ČLANOVA OBEZBEĐENJA! Na putu do bine umalo PREGAZILI Nikoliju, pevačice se nisu ni pozdravile
Foto: Marko Karović

EKSKLUZIVNO

JK STIGLA NA UŠĆE U PRATNJI DESET ČLANOVA OBEZBEĐENJA! Na putu do bine umalo PREGAZILI Nikoliju, pevačice se nisu ni pozdravile

Stars -

Uskoro se završava treća noć na festivalu "Music Week", a za sam kraj nastupiće Jelena Karleuša.

Pevačica je kao prava diva i zvezda večeri upravo stigla na beogradsko Ušće gde će zatvoriti ovogodišnji Belgrade Music Week.

1 / 2 Foto: Marko Karović

Ona se sa novom paž frizurom u dugoj crnoj haljini sa otvorenim leđima i u pratnji 10 članova obezbeđenja hitrim korakom uputila ka bekstejdžu kako bi se pripremila za večerašnji spektakl, koji će pomeriti sve granice srpskog šou-biznisa.

Iako je pokušala da se sakrije od medija i da dođe u tajnosti kako bi se na miru pripremila za nastup, oštrom oku Kurir paparaca nije promakao njen dolazak.

Ono što je zanimljivo je momenat kada se Karleuša i Nikolija umalo sudaraju na ulazu na festival, te je čak delovao da će je zbog brojnosti divinog tima u jednom momentu "pregaziti".

00:04

JK u pratnji 10 članova obezbeđenja stigla na Ušće

Takođe, pevačice se nisu ni pogledale, niti su se pozdravile, iako je dobro poznato da je JK svojevremeno imala samo lepe reči za Nikoliju.

Bonus video:

00:51

Intervju Rimski i Korona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja