NAJBOGATIJA SRPKINJA PROVOCIRA NA LUKS DESTINACIJI! Legla na stomak pa POZADINU bacila u prvi plan, onda sa dečkom skočila u bazem
Foto: Printscreen Instagram

NAJBOGATIJA SRPKINJA PROVOCIRA NA LUKS DESTINACIJI! Legla na stomak pa POZADINU bacila u prvi plan, onda sa dečkom skočila u bazem

Stars -

Ema Cepter, usvojena ćerka najbogatijeg Srbina Filipa Ceptera, često intrigira javnost svojim fotografijama. Naime, Ema je sada na svom profilu na Instagramu objavila provokativnu fotografiju iz Portugalije, a u vrelom izdanju pozirala je na ležaljci u tanga gaćama, a grudi je jedva zadržala u crnom bikijinu.

Osim toga, Ema je kasnije uskočila u bazen, gde je snimala svoje obline, ali i pokazala svog dečka, kojem očigledno nimalo ne smetaju Emini provokativni kupaći kostimi.

Ema Cepter
foto: Printscreen

Naslednica Filipa Ceptera obilazi različite destinacije, studira psihologiju u Londonu, a i srećno je zaljubljena.

Inače, o Eminom životu se malo zna, a osim onoga što pokazuje na društvenim mrežama, poznato je da ima 23 godine, živi u Londonu i studira psihologiju.

- U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo - rekla je Madlena jednom prilikom.

Ema Cepter
foto: Printscreen

- Sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona - rekla je Madlena Cepter svojevremeno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:56

MITROVIĆ, CEPTER, DŽAJA: Zemunci od otmica uzeli 20 MILIONA EVRA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track