MACA NAPRAVIO PRAVU BALKANSKU FEŠTU NA OTVARANJU RESTORANA! Štutgart goreo do zore, a ovaj pevač mu banuo na AFTER i napravio haos
Foto: Privatna Arhiva

MACA NAPRAVIO PRAVU BALKANSKU FEŠTU NA OTVARANJU RESTORANA! Štutgart goreo do zore, a ovaj pevač mu banuo na AFTER i napravio haos

Stars -

Ko kaže da umetnici ne zarađuju dobro, čak i ako nemaju stalni angažman. Pravi primer za to je Dragan Marinković Maca koji kao slobodni umetnik ne zavisi od drugih, već isključivo svojim radom i trudom postiže velike uspehe.

Dragan Marinković Maca
foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Glumac je obišao pola planete sa svojom predstavom "Kakva ti je žena takav ti je život", a za ovo umetničko delo se traži uvek karta više.

Opšte je poznato da se sarajevski glumac bavio i voditeljstvom, te je bio godinama jedno od omiljenih TV lica, ali i ugostiteljstvom koje je oduvek bila jedna od njegovih pasija. Kako Kurir nedavno pisao, Marinković je odlučio da otvori restoran sa prijateljima, porodicom Bravo i to u Nemačkoj, u Štutgartu.

Glumac je mesecima radio na pripremi otvaranja ovog objekta i o svakom detalju je pažljivo vodio računa.

Dragan Marinković Maca
foto: Privatna Arhiva

Na spektakularnom otvaranju Maca je sa bendom “40 fingers” napravio feštu za pamćenje, a gosti su uživali u pravom balkanskom veselju i ukusima. Takođe svi prisutni su se opustili uz kabare “Dva i po muškarca”.

02:13

Maca napravio feštu na otvaranju restorana

Otvaranje Macinog restorana potrajalo je do ranih jutarnjih časova, a gosti su sa sobom odneli uspomenu za ceo život.

Restoran predstavlja čaroliju balkanske hrane i pružiće svojim gostima vrhunsku uslugu i izobilje ukusa koje do sada nisu imali prilike da probaju.

Dragan Marinković Maca
foto: Privatna Arhiva

U ranim jutarnjim satima u lokalu se na glumčevo iznenađenje pojavio i Darko Lazić koji je tu noć pevao nedaleko od Macinog restorana, te je nakon nastupa došao kod Marinkovića na after.

02:01

Maca zapevao na otvaranju restorana

Bonus video:

01:11

Dragan Marinković Maca - Nije sve tako crno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja