NIJE SE SKIDAO SA EKRANA, A ONDA NESTAO: Žene su ludele za prvim šiškicama Trećeg kanala, a evo kako danas izgleda i čime se bavi
Foto: Printscreen

NIJE SE SKIDAO SA EKRANA, A ONDA NESTAO: Žene su ludele za prvim šiškicama Trećeg kanala, a evo kako danas izgleda i čime se bavi

Stars -

Nikola Pandilović, poznato TV lice iz osamdesetih, danas se drži podalje od medijske scene. Umesto toga, posvetio se muzici, plesu i marketingu.

Pandilović je bio jedan od najprepoznatljivijih lica Trećeg kanala, a njegova karijera na televiziji dostigla je vrhunac pre 35 godina. Danas, Nikola se posvetio drugim strastima.

- Na salsu sam nateran da odem pre 9 godina. Moja komšinice je zapela bila da odem. Nije me to interesovalo, ali pristao sam da se malo relaksiram. Na kraju je ispalo da sam postao učitelj - otkrio je Nikola.

Nikola Pandilovic
foto: Printscreen YT

- Zavoleo sam to, lepa je muzika, vesela je, dobro se osećam posle toga i srećan sam što sad mogu da ono što ja znam prenesem drugima.

Pandilović se sada bavi marketingom u turističkoj agenciji, a u slobodno vreme leti i radi kao DJ. Takođe, koristi svoj prepoznatljivi glas za snimanje reklama, sinhronizacije i naracije.

Nikola Pandilović
foto: Printscreen

Iako se fizički dosta promenio, Nikola i dalje ima svoju prepoznatljivu dugu kosu.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

01:01

NE, NE ZOVU ME TAKO, TI ME ZOVEŠ TAKO! Voditelj krstio Milicu Jokić NEOBIČNIM nadimkom, a evo kako je ona reagovala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track