"SAMO ĆE BITI GORE KAD SE VRATE" Mionina drugarica dala sud o odnosu pevačice sa Stanislavom i reperom: Ljudski je da...
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić, Printscreen/TV Pink

"SAMO ĆE BITI GORE KAD SE VRATE" Mionina drugarica dala sud o odnosu pevačice sa Stanislavom i reperom: Ljudski je da...

Stars -

Miona Jovanović i Stanislav Krofak nalaze se na medenom mesecu, nakon što su obavili rijaliti venčanje.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Naime njih dvoje su nakon četiri meseca rešili da porazgovaraju o svom odnosu, te su mnoge istine izašle na videlo.

Sada se za domaće medije oglasila njena drugarica N.P. koja je dala svoj sud o ovom razgovoru, a potom otkrila šta misli o Ša.

- Mislim da je Stanislav ispao korektan, postavio se prema njoj kao prijatelj i pokušao je da joj objasni da treba da bude svoja. Smatram da je trebalo da obave razgovor još na početku, jer je to ljudski i mnoge stvari bi bile jasnije i možda drugačije - rekla je Mionina prijateljica i osvrnula se na njen odnos sa reperom:

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

- Što te tiče Ša , mislim da će Miona shvatiti šta ko budi u njoj i šta želi od života, ako je to ono što ona želi izbor je samo njen. Ne verujem da će se nešto promeniti u odnosu, mislim da će biti samo gore nakon što se vrate iz hotela. Svakako, izbor je samo njen i neka prava ljubav pobedi - poručila je Mionina drugarica.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

06:37

STARS EP 333

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja