"VOLIM DA FOTOŠOPIRAM FOTKE" Ljuba Perućica otvoreno o svim ESTETSKIM ZAHVATIMA koje je radio: Najbolniji su bili podočnjaci!
Foto: Damir Dervišagić

"VOLIM DA FOTOŠOPIRAM FOTKE" Ljuba Perućica otvoreno o svim ESTETSKIM ZAHVATIMA koje je radio: Najbolniji su bili podočnjaci!

Stars -

Pevač Ljuba Perućica jedan je od retkih muškaraca na domaćoj javnoj sceni koji bez ustezanja govori o svim, svojim estetskim korekcijama i ne krije da brine o fizičkom izgledu.

On je sada progovorio o svim intervencijama koje je uradio na sebi.

Ljuba Perućica
foto: Printscreen/Instagram

- Činjenica je da iz godine u godinu sve više muškaraca počinje da pazi na izgled. Moram da kažem da u svom okruženju znam muškarce koji prosto vole da izgledaju dobro, paze na svoj izgled i mislim da će se to sve više širiti- objasnio je pevač, pa nastavio:

- Mislim da je prag bola veći kod žena, a ja ne volim da me nešto boli (smeh). I iskreno uvek pitam, ako ćemo nešto da bockamo i da radimo, da li to boli. Najbolnije što sam radio je ovo sa podočnjacima, ali generalno čovek sve može da istrpi - priznao je Ljuba i otkrio da s vremena na vreme koriguje svoje podočnjake.

Ljuba Perućica
foto: Printscreen/Instagram

- Ja inače jako volim fotografiju, ne samo fotografiju, nego i video i sve što je vezano za ovu divnu kameru i stalno ulažem u svoju opremu. Ja noću kad legnem u krevet, moja žena zaspi, a ja sedim i na Jutjubu učim tutorijale. Volim da obrađujem fotke i da se bavim time kad imam slobodnog vremena to mi smiruje živce i to mi nikada nije bilo teško - pričao je on jednom prilikom.

Kurir/Grand

Bonus video:

03:15

LJuba Perućica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track