JELENA I ZORAN SE PRE UBISTVA SVAĐALI ZBOG INDI! Svekrva na suđenju otkrila šokantne detalje: Bila je ludo zaljubljena u njega...
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva, Tamara Trajković

o ovome je brujao region

JELENA I ZORAN SE PRE UBISTVA SVAĐALI ZBOG INDI! Svekrva na suđenju otkrila šokantne detalje: Bila je ludo zaljubljena u njega...

Stars -

Kurirovo saznanje o romansi Zorana Marjanovića i Indire Indi Aradinović odjeknulo je kao bomba.

Vlasnik velikih folk hitova već neko vreme uživa u romansi sa pevačicom s kojom je imao uspešnu saradnju kada joj je komponovao pesme za prvi album, a kasnije i hit "Bato, bre", koji ju je podigao na vrh estradne scene, međutim malo ko se seća da je upravo Aradinovićeva navodno često bila uzrok svađi između Jelene i Zorana, o čemu se ranije dosta pričalo.

Zoran Marjanović, Indi Aradinović
foto: Privatna Arhiva

Svekrva na suđenju otkrila šokantne detalje

Pevačica Indira Aradinović Indi više puta je prozivana kao ključni svedok u postupku za ubistvo njene koleginice Jelene Marjanović (33) u Borči 2016. godine. Ranije se pričalo da je Aradinovićeva često bila uzrok svađi između Jelene i Zorana. Navodno je bila bliska s njima sve do jedne žestoke rasprave.

Zoran Marjanović, Zorica Marjanović
foto: Zorana Jevtić, Vladimir Šporčić

Pričalo se i da je Zoranova majka Zorica Marjanović na saslušanju u policiji potvrdila da su se njen sin i pokojna snajka svađali zbog Indi.

- Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega - navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

Indira Aradinović Indi, Indi Aradinović
foto: Printscreen/Instagram

Indi takve navode uglavnom nije želela da komentariše. Posle ubistva je, kako su pisali mediji, branila Zorana.

– Zoran i njegova porodica su veliki vernici, nema mesta sumnji da on stoji iza ubistva. Zar bi neko ostavio svoje dete kao siroče? – pričala je Indi posle Jelenine sahrane.

Zoran Marjanović
foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Indira Aradinović Indi družila se sa Zoranom i Jelenom od 17. godine, a nakon pevačicinog ubistva pričalo se da nisu ostali u kontaktu.

Bonus video:

00:14

DRAMA U DUBAIJU: Indi i Edita izbacuju vodu iz smeštaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track