ČEKALA GA DA IZAĐE IZ ZATVORA, A ON JE ZAMENIO SA INDI! Ovo je Zoranova bivša devojka: Svi je pamte po SKANDALU
Foto: Petar Aleksić

kopija jelene marjanović

ČEKALA GA DA IZAĐE IZ ZATVORA, A ON JE ZAMENIO SA INDI! Ovo je Zoranova bivša devojka: Svi je pamte po SKANDALU

Stars -

Pre nekoliko godina u fokus medijske pažnje, nakon hapšenja Zorana Marjanovića, dospela je Zorica Zoka Mitrović, njegova dugogodišnja devojka, koju je sada zamenio sa Indirom Indi Aradinović, o čemu je prvi pisao Kurir.

Oni su započeli romansu 2017. godine, a Zorica je bila u njegovoj kući i kada ga je policija uhapsila, kada je burno reagovala zbog hapšenja.

Par se prvi put pojavio zajedno na izricanju presude

Zoran Marjanović, Zorica Zoka Mitrović, Zorica Zoka
foto: Zorana Jevtić

"Nisam siguran da li su se zvanično venčali, ali svakako su u zajednici. Ne odvajaju se. Iako po Zoranovom izlasku na slobodu nisu želeli da ih ljudi sreću i vide zajedno, sada više ne kriju ljubav. Pojavljuju se u gradu, sede u restoranima i kafićima, druže se sa prijateljima", otkrio je izvor u junu 2021. godine.

Nakon godinu dana od smrti žene uplovio u novu vezu

Iako su se mnogi začudili što je Marjanović samo godinu dana od smrti žene uplovio u novu vezu, njima to nije smetalo. Dok je Zoran prvi put bio u pritvoru, u kom je proveo 10 meseci, postojale su čak i informacije da njih dvoje planiraju da se venčaju, kako bi ona mogla da ga posećuje. Međutim, to se nije dogodilo, a nakon nekoliko godina Zoran ju je zamenio sa Indi.

Zajedničke tetovaže

"Zorica i Zoran čak imaju i iste tetovaže, ona na ruci, a on na vratu. Ta tetovaža, po objašnjenju Marjanovića, simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, što znači pobedu dobra nad zlom", tvrdio je tada upućen izvor.

Jelenina dvojnica

Zoran Marjanović, Zorica Mitrović
foto: Stefan Stojanović MONDO, Nenad Kostić, Shutterstock

Mnogima je bilo posebno interesantno to što je sličnost između Zorica i Jelene bila potpuno neverovatna, te su tako svi komentarisali da je Zorica kopija tragično preminule pevačice.

Divljala u sudnici, napravila haos

Zorica Mitrović "vodila je glavnu reč" u danu kada je njen partner, Zoran Marjanović, osuđen na 40 godina robije za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović. Ona je tada izbačena iz sudnice nakon izricanja presude jer je burno reagovala.

Zorica Mitrović, Zoran Marjanović, presuda
foto: Nenad Kostić

- Pitala sam ih šta su značili veštaci tužilaštva, to nisu veštaci odbrane. Veštaci tužilaštva su nedvosmileno utvrdili da Zoran sa ovim veze nema. Zoran je viteški reagovao na presudu. Zoran je nevin, kako bi drugačije reagovao. On će svoju pravdu isterati, verovatno već u apelaciji - rekla je ljutito Zorica ispred sudnice.

Ipak, Zorica se tek nakon dolaska specijalaca i hapšenja Zorana Marjanovića, dodatno razgoropadila pa se prvo osmehivala dok su ga privodili, a onda počela da dovikuje: "Idemo po pravdu", "Ne ulazi u vučju jazbinu", "Evo me iza tebe"...

Bonus video:

00:14

DRAMA U DUBAIJU: Indi i Edita izbacuju vodu iz smeštaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track