PRVO OGLAŠAVANJE TAMARE ĐURIĆ NAKON VESTI DA JE PRETUČENA! Otkrila detalje incidenta: Došao je do moje dnevne sobe, a onda...
Foto: Printscreen/Ami Dži šou

šok

PRVO OGLAŠAVANJE TAMARE ĐURIĆ NAKON VESTI DA JE PRETUČENA! Otkrila detalje incidenta: Došao je do moje dnevne sobe, a onda...

Stars -

Starleta Tamara Đurić (35) prijavila je danas policiji da ju je bivši dečko M. Đ. (36) napao i pretukao u Beogradu na vodi, gde on živi.

- Starleta je izjavila da se posvađala sa bivšim dečkom, a da je on potom udario svojom glavom u čelo, a zatim nastavio da je šutira po telu - otkrio je sagovornik Kurira.

Tamara Đurić
foto: Instagram

Ovim povodom, oglasila se Đurićeva, koja je detaljnije progovorila o incidentu kojem je svedočila.

- Imam dosta fanova, a jedan od njih je iskoristio to što je moja spremačica ostavila otvorena vrata, nakon čega je nasilno došao do moje dnevne sobe gde je odlučio da se samopovredi, udarivši rukom snažno o zid. Bila sam jako uznemirena. Pokušala sam da ga urazumim jer je bio vidno pijan, ali kako nisam uspela, bila sam prinuđena da pozovem policiju. Uplašila sam se da ne povredi i sebe i mene - rekla je Tamara Đurić za medije.

Tamara Đurić
foto: Damir Dervišagić

Inače, kako saznajemo, u pitanju je lice od ranije poznato policiji, koje se nedavno našlo u središtu incidenta, kada je brutalno pretučen u jednom lokalu u centru srpske prestonice.

kurir.rs/informer

Bonus video:

06:56

STARS EP 334

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track