"KAMO SREĆE DA SAM SPONZORUŠA I DA SAM GA ISKORISTILA" Anja Bla iskreno o raskidu sa Bakom Prasetom: Postala sam mu prepreka...
Foto: Printscreen Instagram

"KAMO SREĆE DA SAM SPONZORUŠA I DA SAM GA ISKORISTILA" Anja Bla iskreno o raskidu sa Bakom Prasetom: Postala sam mu prepreka...

Stars -

Anja Bla i Baka Prase su stavili tačku na dugogodišnju vezu, nakon čega se influenserka oglasila i otkrila detalje raskida.

Anja Bla
foto: Pritnscreen/Instagram

Naime, Anja je navela da je Baki Prasetu uvek bila najveća podrška, međutim kako je rekla on svoj "test" nije prošao.

- Iskreno, kamo sreće da ste svi vi u pravu. Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga samo iskoristila. Ali ne... Ipak sam ispravna osoba koja je bila sa njim iz ljubavi. Nakon što mi se moja dobrota i posvećenost jednoj osobi obila o glavu, verujte mi da bi više nego išta volela da ste u pravu.

Baka Prase, Anja Bla, Bogdan Ilić
foto: Printskrin/Instagram

- Još nešto... Vidim da mnogi misle da je raskid fejk, ali vreme će pokazati da nije... Takođe, vidim da mnoge buni zašto sam ja i dalje u našem stanu. Ne znam kako niste čuli, ali je bukvalno rekao u klipu da ja ostajem ovde u stanu, a da je on u procesu selidbe. Neverovatno koliko ljude zaslepljuje mržnja prema meni (najviše muškarce) i da čak nakon što je Bogdan rekao da je on "krivac" i pokretač raskida, ljudi i dalje vide problem u meni i pišu da sam ja njega ostavila. Nema potrebe da pišete komentare tipa: da sam ja prava bila bih uz njega, jer ja sam želela, on ne želi! Nema potrebe da pišete da je on ozbiljan lik koji je spreman za porodicu, a ja samo putujem i slično, jer sam ja ta koja je ozbiljna i spremna na sve, a on nije itd...

Anja Bla, Anja Blagojević
foto: Printscreen/Instagram

- Takvim komentarima činite da meni bude teže, a zaista ne vidim razlog za to jedino ako niste zaista toliko zli. Takvim komentarima nećete njemu olakšati jer on zna pravu istinu, ko sam i kakva sam ja, a kakav je on. Na kraju krajeva on je sve to sam rekao u klipu, a vi i dalje birate da mene smatrate neispravnom osobom. Čemu to? Zapitajte se malo kakvi ste ljudi..

"Postala sam mu prepreka"

Podsetimo, Anja je obavestila javnost da su ona i Baka Prase raskinuli.

Anja se oglasila na društvenim mrežama gde je napisala razloge raskida sa dugogodišnjim dečkom.

- Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala "prepreka" u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog para i popularnosti... Zaista po drugi put ne mogu da se nosim sa tim i smatram da to nisam zaslužila. Istina je kao što vidite skroz kontra.

Baka prase
foto: Pritnscreen

Obmanuo javnost

Podsetimo, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je saopštio svojim pratiocima kako je zbog klađenja izgubio ogromnu svotu novca, a zatim otkrio da je sve bila prevara.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:37

STARS EP 333

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track