"NE JEDEM KAVIJAR, SMRDI" Seka Aleksić objavila snimak kako jede PASULJ, a na jedan komentar odmah reagovala (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

"NE JEDEM KAVIJAR, SMRDI" Seka Aleksić objavila snimak kako jede PASULJ, a na jedan komentar odmah reagovala (VIDEO)

Stars -

Pevačica Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenim mrežama na kojima komunicira sa svojim pratiocima i fanovima, odgovara im na pitanja, komentare.

- Jutros uđem na Instagram i neka devojka mi poslala video snimak dok ja jedem pasulj, snimala sam se pre možda godinu dana, i kaže: "Koja si ti kraljica, ti jedeš pasulj", a šta misliš ti da ja jedem, sestro? Pa ne jedem kavijar sigurno. Prvo, ne volim ga, probala sam jednom u životu, odvratan je, smrdi, neukusan, katastrofa. Druga stvar, ja jedem i pasulj, grašak, boraniju, gulaš, punjene paprike, sarme, sendviče i sve normalno što se jede ceo život. Ja ne vidim poentu da neko misli, da neko ko je javna ličnost ne jede pasulj. Pa jedem ga sigurno jednom nedeljno, a kada sam bila mala, jela sam ga skoro svaki dan. Pasulj je najjača klopa na svetu - poručila je Seka.

@seka_aleksic Šta fali pasulju?! 😋😋😋@Stanislav Zakić ♬ original sound - Seka Aleksić

Aleksićeva je, naime, pre dve godine, objavila video kako jede pasulj i da joj je to omiljena hrana.

- Kad počnu oni da mi se foliraju, restorani, suši... Zaj**i me ti restorana i sušija i svega ostalog. Pasulj! Ceo život sam jela pasulj i nema ništa lepše od hleba i pasulja. Znaš šta još volim? Mladi luk uz to, pa ljuta paprika, ajvar... - rekla je Seka Aleksić, a poznato je i da je pevačica veliki gurman.

Bonus video:

00:54

SEKA ALEKSIĆ ISPRIČALA NAJVEĆI BLAM KOJI JE DOŽIVELA! Krađa kapica u tržnom centru: SAMO SAM POBEGLA I VRIŠTALA OD SMEHA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track