"JA SLAJDUJEM I UŽIVO I U DM!" JK iznela ŠOK DETALJE iz privatnosti: Otkrila sve o intimnom dopisivanju, a jedna stvar je IZLUĐUJE
Foto: Marko Karović

ili-ili

"JA SLAJDUJEM I UŽIVO I U DM!" JK iznela ŠOK DETALJE iz privatnosti: Otkrila sve o intimnom dopisivanju, a jedna stvar je IZLUĐUJE

Stars -

Jelena Karleuša za vikend je održala spektakularan nastup na Mjuzik viku na Ušću.

Pre izlaska na binu, pred kamerama je odigrala zanimljivu igricu "Ili-ili" u kojoj je otkrila mnoge zanimljive stvari iz svog privatnog života, a koji je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša
foto: Marko Karović

JK je tako ispričala da ćerke najviše zove telefonom, a da SMS poruke sa njima nikako ne praktikuje. Istakla je i da je ona Instagram osoba i tip javne ličnosti, ali da je Tiktok nešto što je obavezno imati u današnje vreme.

Najzanimljiviji odgovor bio je svakako na pitanje da li praktijuje "slajdovanje" u DM ili uživo:

- Ja slajdujem i uživo i u DM - u dahu je priznala pop zvezda.

Jelena je priznala da praktikuje podjednako i šoping uživo i onlajn, ali i da nikako ne šalje glasovne poruke, već samo tekstualne. Priznala je da ne pamti kad je išla u bioskop da pogleda neki film jer je kućni tip koji gleda filmove u svoja četiri zida.

Karleuša je u ovoj zanimljivoj igrici priznala i da je najviše iznervira kad na kraju poruke dobije odgovor "OK", a da kad dobije samo "seen" onda isčekuje da će se ipak desiti neki bolji odgovor.

- Kad mi neko odgovori "OK", dobija nešto od mene što nije "OK" definitvno. Kontakte u telefonu upisujem punim imenom i prezimenom, i zvanjem i nadimkom. Bukvalno sve pišem: i javljati se i ne javljati se, i upozorenje u zagradi - zaključila je Jelena.

Jelena Karleuša
foto: Marko Karović

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

Paparaco Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track