ANA I VLADE DIVAC DANAS SLAVE 35 GODINA BRAKA! Pred samo venčanje se zaglavili u liftu i kasnili 15 minuta, evo kako su izgledali
Foto: Printskrin/Instagram

ANA I VLADE DIVAC DANAS SLAVE 35 GODINA BRAKA! Pred samo venčanje se zaglavili u liftu i kasnili 15 minuta, evo kako su izgledali

Stars -

Ana i Vlade Divac oduvek su bili bračni par za primer. Uprkos velikom uspehu, pa i novcu koji su stekli, ostali su pristojni i skromni ljudi.

Vlade Divac, Snežana Divac, Ana Divac
foto: Damir Dervišagić

Godinama se bave humanitarim radom, a u misiju širenja ljubavi i podrške uključila su se i njihova deca - sinovi Luka i Matija, kao i ćerka Petra koja je u porodicu stigla kao šestomesečna beba.

Porodica Divac decenijama živi na relaciji Amerika – Srbija, ili boje rečeno na relaciji Los Anđeles – Beograd. Preko okeana su se zaputili kada je Vlade Divac potpisao ugovor za slavni LA Lakers, tim koji ga je vinuo među košarkaške zvezde.

Ana Divac, Vlade Divac
foto: Printscreen/Instagram

Preseljenje se desilo pre tačno 35 godina, nedugo nakon venčanja u Beogradu.

Kako su Ana i Vlade Divac izgledali na svadbi, ali i šta se dešavalo u tom periodu njihovog života otkrila je supruga slavnog sportiste u objavi na Instagramu.

- Moja venčanica je koštala 300 maraka, njegov sako je bio napravljen za reprezentaciju Jugoslavije. Pred venčanje smo se zaglavili u liftu, pa smo kasnili 15 minuta. Posle mnogo godina sreli smo par koji se venčavao posle nas, na plaži u Majamiju, i častili ih pićem da nam oproste, što su morali da čekaju duže svoj red.

- Vlade je dan pre toga draftovan za LA Lakerse, a ja nisam imala pojma ko su oni i šta to tačno znači. Bila sam srećna što ću živeti u LA , koji sam pre toga gledala samo na filmovima – prisetila se Ana i na kraju otkrila da je svadba bila na jednom splavu gde su svi igrali do jutra uz rok muziku.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

02:16

VLADE DIVAC SA SUPRUGOM ANOM U CRNOJ GORI: Prikupljaju novac za Narodnu kuhinju u Baru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja