ZORAN MARJANOVIĆ NIJE GUBIO VREME: Pesme pisao dok je bio u ZATVORU zbog ubistva supruge, a evo šta mu je tad poručila Indi
Foto: Tamara Trajković, Zorana Jevtić

ZORAN MARJANOVIĆ NIJE GUBIO VREME: Pesme pisao dok je bio u ZATVORU zbog ubistva supruge, a evo šta mu je tad poručila Indi

Stars -

Zoran Marjanović i pevačica Indira Aradinović Indi, pošto su prvo procirile glasine po čaršiji da su u vezi, uhvaćeni su zajedno na jednom bazenu kako razmenjuju nežnost.

Naime, Kurir paparaco ih je snimio u prisnim situacijama, dok je Marjanović dodiruje po butini.

Marjanović i Aradinovićeva su ranije sarađivali zajedno, on joj je napravio hit "Bato, bre", a po svemu sudeći, pošto je Zoran izašao iz zatvora, oni su obnovili saradnju kada su se emocije između njih rasplamsale.

Zoran Marjanović, Indi Aradinović
foto: Privatna arhiva, Zorana Jevtić, Tamara Trajković

Zoran dok je bio u zatvoru, jer je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, nije gubio vreme. Kako je ranije Kurir pisao, on je pisao pesme koje bi mogle da završe kod pevača s kojima je već sarađivao. Među njima su Jasna Milenković Jami, Beki Bekić, Ivan Kukolj Kuki, Rada Manojlović, Sandra Afrika, Branka Sovrlić, Katarina Živković, Milan Dinčić Dinča i mnogi drugi.

- Radi na muzici, piše pesme, aranžmane i, kako stvari stoje, postoji mogućnost da ih ponudi pevačima s kojima je već sarađivao. Ne znam detalje, ali advokati koji ga posećuju će moći da mu pomognu u tome - pričao je tad naš izvor.

Indira Aradinović Indi
foto: Printscreen/Instagram

Indi Aradinović je i tada rekla da bi rado uzela pesmu od njega ako bude smatrala da će biti hit.

- Uzeću pesmu ako je hit. Ipak, Zoran mi je uradio megahit "Bato, bre". Nisam u fazonu da ne bih - poručila je Indi.

Podsetimo, pošto je Kurir objavio njihove zajedničke fotografije, oglasila se i pevačica.

1 / 11 Foto: Privatna Arhiva

- Nismo u vezi, mi smo prijatelji i saradnici - rekla je pevačica, pa se osvrnula na fotografije na kojima se vidi kako se Zoran nju ljubi u obraz i drži joj ruku na butini:

- Nije to ništa novo u obraz se ljube prijatelji, drugari, saradnici, ljudi koji se vole i poštuju i to meni nije ništa novo. Hvala Bogu, živi smo, zdravi smo ljudi, šta ima veze ako mi drži ruku na butini. Da smo hteli da se krijemo, krili bismo se negde van bazena, a ovako smo otišli transparentno na bazen, ne vidim ništa loše stvarno - rekla je Indi za Informer.

Bonus video:

00:08

Zoran Marjanović u pratnji advokata stigao je u Viši sud u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track