PLJUŠTE KAZNE U ELITI! Veliki šef hitno udario po džepu čak 2 učesnice, prekršile JASNO pravilo
Foto: Kurir, Shutterstock

PLJUŠTE KAZNE U ELITI! Veliki šef hitno udario po džepu čak 2 učesnice, prekršile JASNO pravilo

Stars -

Iako u Beloj kući borave 10 meseci, pojedini rijaliti učesnici očigledno i dalje nisu navikli na pravila "Elite".

Elita
foto: Shutterstock, Printscreen

Naime, kako je poznato, jedno od osnovinih pravila boravka u Eliti je da je spavanje zabranjeno nakon muzike za buđenje koje im Veliki šef svakodnevno pušta.

Upravo zbog nepoštovanja tog pravila "Elite", Veliki šef je doneo odluku da Anđela Špravalo i Jovana Cvijanović budu novčano kažnjene.

Farma
foto: Pritnscreen

Počinje i "Farma"

Svi s nestrpljenjem čekaju da saznaju ko će biti učesnik osme sezone rijaliti programa "Elita". Međutim, verni fanovi rijalitija sada imaju povod za slavlje jer je Veliki šef najavio da će se od septembra emitovati i "Farma 8".

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova Narodna TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala FARMA, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” - napisao je Mitrović na Instagram profilu.

Rijaliti "Farma" krenuo je sa emitovanjem 2009. godine, a poslednja sezona bila je 2016. godine.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:56

STARS EP 334

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track