NAŠA PEVAČICA U ZAGRLJAJU ZGODNOG GLUMCA: Prštale varnice na plaži, pilo se BELO VINO dok su sevali zaljubljeni pogledi (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

kadrovi sa spot?!

NAŠA PEVAČICA U ZAGRLJAJU ZGODNOG GLUMCA: Prštale varnice na plaži, pilo se BELO VINO dok su sevali zaljubljeni pogledi (FOTO)

Stars -

Obala Dunava je ovih dana bila središte pravog ljubavnog kutka u svetu estrade i filma! Poznata srpska pop pevačica, Nataša Mihajlović, najistaknutija članica grupe Frajle, uživala je u društvu zgodnog glumca Branislava Tomaševića, a prizori su bili puni strasti.

Brodom su se vozili niz Dunav, od Novog Sada u pravcu Sremskih Karlovaca, ka jednoj skrivenoj plaži.

Nataša i Bane su stigli na plažu u kasnim popodnevnim satima i dočekali su zalazak sunca veoma romantično, na belim jastucima, ispijajući vino i nazdravljajući uz zavodljive osmehe i razmenu nežnosti.

Nataša Mihajlović
foto: Privatna arhiva

Kod Baneta na Instagramu je osvanula crno – bela fotografija sa broda koji vozi Dunavom, a Nataša je ostavila komentar – “To je taj dunavski kapetan”, što je u mnogima probudilo sumnju. Naime, Nataša Mihajlović je početkom godine objavila pesmu "Stranac" u kojoj zagonetno priča o jednom muškarcu. Da li je možda reč o poznatom glumcu, zvezdi serija "Ubice mog oca" i "Istine i laži"… Saznaćemo uskoro.

Bonus video:

03:30

Frajle izjava - RTS novogodišnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track