OTKRIVAMO DETALJE VEZE INDI I ZORANA! Poznaju se 20 godina, a evo kako se RODILA LJUBAV, oglasio se i Marjanović
Foto: Tamara Trajković, Zorana Jevtić

EKSKLUZIVNO Saznajemo

OTKRIVAMO DETALJE VEZE INDI I ZORANA! Poznaju se 20 godina, a evo kako se RODILA LJUBAV, oglasio se i Marjanović

Stars -

Veza Indi Aradinović i Zorana Marjanovića, koju je Kurir ekskluzivno otkrio kada smo ih uslikali na privatnom bazenu, i dalje je tema broj jedan.

Pevačica i kompozitor se poznaju od 2004. godine, a u vezu su uplovili tek nedavno. Nisu se krili, ali nisu ni na sva zvona objavljivali.

- Indi posle razvoda nije imala nijednog partnera. Veza sa Zoranom je slučajno počela. Zapravo, njih dvoje su doskoro bili prijatelji tačno dvadeset godina. Vezivala ih je poslovna saradnja i on je sad za nju uradio nove pesme. Otkako su ušli u studio, ne razdvajaju se. Non-stop su zajedno. Ne kriju se, ali i ne žele da ljudima bilo šta objašnjavaju. Žive život i uživaju - kaže naš izvor.

Interesantno je to da je Indi rođendan 4. jula, baš na dan kada je Zoranu zakazano novo ročište na ponovljenom suđenje za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

Zoran Marjanović, Indi Aradinović
foto: Privatna arhiva, Zorana Jevtić, Tamara Trajković

- Indi je imala želja da prisustvuje tom suđenju, ali je to za sada nemoguće. Zoran je već pripremio iznenađenje za Indi, kojoj je tog dana rođendan - priča naš izvor blizak paru.

Ovim povodom pozvali smo novopečeni par:

- Da li su saradnici na bazenu ili na moru i zajedno provode ove tople dane, ne znači da su u vezi. Tako da izjavu na ovu temu ne bih davala dok ne izađu pesme. Onda ćemo lepo o svemu da porazgovaramo, a sigurna sam da će vam se dopasti ono što budete čuli. Razumem da je vama novinarima interesantno da znate nešto više, ali moraćete još malo da sačekate - tajanstvena je bila Indi.

Zoran Marjanović, Indi Aradinović
foto: Privatna Arhiva

Zoran je podržao pevačicu:

- Vi znate kroz kakav sam pakao prošao zbog tragedije i životne situacije u kojoj sam se našao, ali muzika je ta koja me je održala. Indi je vrhunski vokal, jedan od najboljih u našoj zemlji. Takođe, veoma je profesionalna u svom poslu, pa samim tim mi je s njom veliko zadovoljstvo da radim i da napravimo velike hitove. Sve ostalo što biste vi želeli da čujete, ja ne bih da komentarišem - rekao je Zoran.

Indi Aradinović, Zoran Marjanović
foto: Tamara Trajković, Zorana Jevtić
00:42

Darko Lazić vozi kola od 300.000 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja