ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ RAZGOLIĆENA U NOĆNOM KLUBU NA IBICI! Muškarcima padaju vilice od ovog prizora, a društvo joj pravi ona FOTO
Foto: ATA Images

vrelo

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ RAZGOLIĆENA U NOĆNOM KLUBU NA IBICI! Muškarcima padaju vilice od ovog prizora, a društvo joj pravi ona FOTO

Stars -

Anastasija Ražnatović uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a o njenom odnosu sa Nemanjinom majkom i sestrom dugo se spekuliše.

Iako Anastasija u jednom periodu nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom Oliverom Gudelj i zaovom Vanjom Gudelj, o čemu je ranije pisao Kurir, sada su odnosi u porodici fenomenalni.

Anastasija i Nemanja se trenutno nalaze na Ibici gde uživaju u odmoru i pauzi koju Nemanja ima pod poslovnih obaveza, a na putovanju im društvo pravi i Nemanjima sestra Vanja.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram

Sada je Anastasija na svom Instagram nalogu podelila njihovu zajedničku fotografiju iz provoda, a na španskom je napisala da je Vanja njena zvezda.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Instagram

One su blile i slično obučene, obe su nosile kratke suknje i duboke čizme preko kolena, te su bez sumnje čitavo veče bile izložene brojnim pogledima.

Podsetimo, Anastasijin brat, Veljko Ražnatović nedavno je progovorio o odnosu svoje sestre Anastasije i njenog supruga, fudbalera Nemanje Gudelja.

Ražnatović je istakao da je Gudelj legenda, te otkrio kako se oseća po pitanju sestinog napuštanja porodične kuće i preseljenja u Španiju.

- Jako sam zadovoljan njenim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama - rekao je Veljko.

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:23

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track