LETO JE! Najpovoljnija ponuda grčkih hotela samo u Travelland-u
Foto: Promo

LETO JE! Najpovoljnija ponuda grčkih hotela samo u Travelland-u

Stars -

Neka vam kiša ne pokvari planove za savršen letnji odmor na predivnim plažama širom Grčke. Ponuda aranžmana je raznovrsna, ali najpovoljnije apartmanske cene za smeštaj u hotelima možete pronaći na jednom mestu.

GRČKA godinama privlači turiste iz svih krajeva sveta, a srpski turisti je tokom leta posebno obožavaju. Gosti uživaju u gostoprimstvu sjajnih domaćina, u udobnosti i vrhunskom sadržaju brojnih hotela širom Grčke, a za najpovoljnije cene i posebne pogodnosti brine se turistička agencija "Travelland".

PUN PANSION PO CENI POLUPANSIONA

Hotel koji se sa razlogom preporučuje za odmor i boravak tokom cele letnje sezone je hotel Mitsis Galini Wellness&Spa 5*. Resort je smešten u blizini Atine u mestu Kamena Vurla, a u dolini drveća eukaliptusa. Usluga u hotelu je polupansionska, međutim, imate priliku da boravite po sniženim cenama za 25%, a uz to dobijete i besplatan pun pansion.

Travelland
foto: Promo

POLUPANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM Simantro Resort 5*, smešten na severozapadnom delu poluostrva Kasandre, nudi neverovatnu priliku: polupansion po ceni noćenja sa doručkom! U predivnom okruženju Sani regije, ovaj luksuzni hotel svojim gostima pruža brojne aktivnosti, vrhunsku hranu i apsolutni komfor. Cene za boravak već tokom jula snižene su čak do 40%.

Travelland
foto: Promo

Hanioti Grand Otel 4*, smešten na predivnoj obali Haniotija, pruža jedinstveno iskustvo koje kombinuje atmosferu urbanog okruženja s toplinom južnog mora. Ovaj hotel predstavlja idealan izbor za one koji žele da spoje relaksaciju s pristupom svim pogodnostima modernog života. Grand Ootel se nalazi u neposrednoj blizini predivnog parka u Haniotiju. Svojim gostima nudi savršenu poziciju za istraživanje ovog šarmantnog mesta. Aerodrom je udaljen oko 100 km, što znači da ćete se brzo naći u oazi mira i lepote čim stignete. Plaža je udaljena samo nekoliko koraka, omogućavajući gostima da uživaju u suncu i moru kad god požele. Uz popust na cene od 35% ova ponuda za savršen letnji odmor se ne odbija.

Travelland
foto: Promo

Pristupačan Komfor u srcu Kasandre. Smešten na povoljnoj poziciji, u blizini glavnog puta koji povezuje Hanioti i Pefkohori, hotel Hanioti Grand Victoria 3* nudi izvanredan komfor i sadržaje po pristupačnoj ceni. Idealan je za sve one koji žele da provedu opušten i prijatan odmor na istočnom delu poluostrva Kassandra. Peščana plaža, udaljena samo 350 metara, pruža savršen prostor za sunčanje i uživanje u kristalno čistom moru. Od mesta Pefkohori, popularne turističke destinacije, hotel je udaljen 4 kilometra. Usluga hotela je polupansionska.

U srcu prelepe regije Agia Triada, nedaleko od Soluna, smešten je renovirani hotel Santa Beach 4*, koji svojim gostima nudi nezaboravan odmor po pristupačnoj ceni. Sa spektakularnim pogledom na more i mnogim pogodnostima, ovaj hotel je savršen izbor za one koji žele da spoje udobnost, eleganciju i povoljnu cenu. Hotel je udaljen samo 19 kilometara od centra Soluna, jednog od najživopisnijih gradova u Grčkoj. Širok spektar sadržaja zadovoljće potrebe I najzahtevnijeg gosta.

Travelland
foto: Promo

Za sve ljubitelje luksuza i komfora, hotel Santa Wellness Resort 5* u Agia Triadi nudi neponovljivu priliku: polupansion po ceni noćenja sa doručkom! Ovaj luksuzni hotel, namenjen isključivo odraslima starijim od 12 godina, kombinuje eleganciju i šarm turističkih odmarališta iz 60-ih godina sa modernim komforom i vrhunskim gostoprimstvom. Pravi biser među luksuznim hotelima, evocirajući glamur prošlih vremena kada su aristokratska turistička odmarališta bila na vrhuncu popularnosti. Sa pažnjom posvećenim svakom detalju, ovaj hotel je prava oaza mira i elegancije, pružajući svojim gostima vrhunski komfor i nenadmašnu uslugu.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja