"EKS PAĆENICE I JADNICE SU GA JURILE DA SE UDAJU ZA NJEGA" Jovana Jeremić udarila na bivše žene BOGATOG pekara, spomenula i svadbu
Foto: Ata images

"EKS PAĆENICE I JADNICE SU GA JURILE DA SE UDAJU ZA NJEGA" Jovana Jeremić udarila na bivše žene BOGATOG pekara, spomenula i svadbu

Stars -

Jovana Jeremić u srećnoj je vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, koji je sada prati u stopu.

Jovana Jeremić je sada otkrila pojedinosti iz njihove veze, a u jednom trenutku osvrnula se i na Draganove bivše devojke, koje su želele sa njim brak.

- U posesivnom sam fazonu, što je moje, to je moje, tuđe neću, svoje to ne dam. Kako drugačije? Muškarac u mene treba da gleda kao u ikonu na zidu, ja sam to zaslužila, valjda sam ja umela sa njim, pa sam takav sistem gledanja i zaslužila svojim požrtvovanjem. To mu i uzvraćam, on je meni sve na svetu. Svuda idemo zajedno, maksimalno smo posvećeni jedno drugome i čuvamo našu ljubav. Danas je ljubav retkost. Mi smo starinski par, jedno drugome sve pričamo, ta strogost vlada i sa njegove i sa moje strane. Ja samo tako umem. Za mene nije ljubav da puštamo da svako radi šta hoće.

Jovana Jeremić
foto: Ata images

Jovana je otkrila i da je ljubomorna.

- Ljubomore ima. Ja sam bolesno ljubomorna, posesivna sam. Ne pokazujem to, ćutim, dok ne prikupim argumente u svoju korist i onda pucam, ali u našoj priči nema mesta tome, Dragan je prošao puno u životu, izabrao je ono što mu odgovara.

Jovana je onda otkrila da joj svadba nije prioritet, pa je pomenula i bivše devojke svog dečka.

Jovana Jeremić
foto: Ata images

- Da li ću vas pozvati na svadbu, to morate Dragana da pitate. Tu se muškarac pita. Nikad nisam bila žena, koja nešto traži i juri, niti mi je to bio imperativ. Sve žene koje su sa njim bile su želele samo da se udaju za Dragana Stankovića, ja sam Jovana Jeremić bila i pre ove veze, firma sam u firmi, brend za sebe, ako se udaja desiće se, ako ne ništa. Prioritet mi je da budem srećna. O tome su razmišljale neke eks paćenice, kojima je domet bio u životu da se dobro udaju, ali moraju da nauče jednu lekciju, da moćni muškarci nikada takve ne žene nesrećnice, nego isključivo moćne i jake žene.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

07:34

Jovana Jeremić želi da bude Sandra Meljničenko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track