SASTAJU SE NOĆU, UVEK NA ISTOM MESTU Indi i Zoran opet uhvaćeni zajedno! Marjanović: Neodoljiva je, čekamo pravi trenutak (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

Prve zajedničke fotke

SASTAJU SE NOĆU, UVEK NA ISTOM MESTU Indi i Zoran opet uhvaćeni zajedno! Marjanović: Neodoljiva je, čekamo pravi trenutak (FOTO)

Stars -

Indi Aradinović i Zoran Marijanović, čiju vezu je Kurir razotkrio, ne razdvajaju se. Štaviše, zajedno su i poslovno i privatno. Nakon što smo dobili informaciju da novopečeni par svako veće vredno radi u jednom studiju, uputili smo se na lokaciju.

Na adresi smo bili pola sata pre nego sto su se njih dvoje pojavili. Tačno u 21 čas Indi i Zoran su došli u muzički studio da preslušavaju nove pesme koje zajedničkim snagama pripremaju, kako bi se pevačica u velikom stilu vratila na estradu.

Zoran Marjanović, Indira Indi Aradinović
foto: Nemanja Nikolić

I jedno i drugo su se iznenadili kada su ugledali našu ekipu.

- Otkud vi? Dobro došli! Imate dobre izvore čim ste saznali kad dolazimo. Najbolja muzika se stvara u večernjim časovima - obratila nam se Indi, a potom i Zoran.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

- Nisam vas očekivao, ali drago mi je da vidite šta spremamo - dodao je Marjanović koji nas nije očekivao.

Ispred studija ih je dočekao prijatelj Bojan, s kojim par radi na novom projektu. Čim smo ušli u prostoriju, Indi je odmah ušla u gluvu sobu i počela da peva.

Zoran Marjanović, Indira Indi Aradinović
foto: Nemanja Nikolić

Zoran je uživao dok je slušao i gledao svoju dragu kako peva.

- Ovakava energija i harizma se retko viđa na estradi. Indi je neodoljiva u svakom smislu. Lepo peva, jos bolje izgleda i čekamo samo pravi trenutak da ljudima pokazemo nove pesme - rekao je kompozitor.

1 / 29 Foto: Nemanja Nikolić

Iako ni jedno ni drugo ne želi još javno da prizna da su zajedno, emocija koja vlada među njima se oseća u vazduhu. Zoran nam je pustio nove melodije koje sprema za svoju devojku, dok je Indi oduševljeno preslušavala po ko zna koji put.

- Što više slušam, sve mi je bolje. Zoran je maher u svom poslu. Ne mogu da docekam da sve objavim. Saradnja sa njim mi je uvek donosila dobru energiju i sigurna sam da ce tako biti i ovaj put.

Zoran Marjanović, Indira Indi Aradinović
foto: Nemanja Nikolić

Očekivali smo da će pasti i poljubac, ali su se njih dvoje vešto suzdržavali. Nakon što smo porazgovarali sa njima i ovekovečili trenutak njihovog zajedničkog stavralaštva ostavili smo par da na miru rade.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:08

Zoran Marjanović u pratnji advokata stigao je u Viši sud u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track