OVU PESMU JE ODBIJALA, A KADA JE SNIMILA NASTAO JE HAOS! Tijana Dapčević o hitu koji je sve promenio "Ne znam gde bih sada bila"
Foto: Privatna Arhiva

OVU PESMU JE ODBIJALA, A KADA JE SNIMILA NASTAO JE HAOS! Tijana Dapčević o hitu koji je sve promenio "Ne znam gde bih sada bila"

Stars -

Tijana Dapčević više od dve decenije je na javnoj sceni, a svoju karijeru gradila je isključivo na muzici, bez ikakvih skandala.

Tijana Dapčević
foto: Privatna Arhiva

Nekoliko njenih starih pesama i dan danas su veliki hitovi, a numera "Zemlja mojih snova" otvorila joj je sva vrata. Tijana je sad otkrila da uopšte nije želela da snimi ovu pesmu koja joj je i donela najviše popularnosti.

- Ne znam da li znaš za priču da ja uopšte nisam htela da snimam tu pesmu. Kad mi je Dragan Brajović Braja odsvirao tu pesmu na gitari, kad je otpevao taj tekst... „Šta je ovo, brzalica neka? Jesi li ti normalan, ja sam pevač, meni treba neka monumentalna balada, pa o, a, pa visine..." Kaže: „Nećeš se ti, Tijana, od toga 'leba najesti. Ovo ti je hit, jedan kroz jedan". Kažem: „Ma, kakvi, ne pada mi na pamet" - počela je ona u jednoj emisiji, pa je potom dodala:

Tijana Dapčević
foto: Printscreen Instagrma

- I, jedno dobra dva meseca su oni mene ubeđivali da ja to treba da snimim. „Snimi, šta, ništa ne gubiš". 'Ajde, okej. Kod Srđana Mobija (Čolić, iz „Mobi Dika") u studiju, tu sam pesmu snimila za 20 minuta. Bukvalno, ušla u gluvu sobu, capa, capa, zdravo, doviđenja prijatno, super. I, kao, treba da se snima spot. Sad i spot treba da se snima, pa zašto? - iznenadila se bila Tijana, a onda je nastavila rečima:

Tijana Dapčević
foto: Ana Paunković

- „Ali ova pesma zaslužuje da ima spot", okej, ako imate viška para, nikakav problem, snimićemo i taj spot. I hvala im na svemu tome, jer da nisam to snimila... Ne znam gde bih sada bila. Verovatno bih bila profesor čela - ispričala je ona u "Dragi Bravo" podkastu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:29

Tijana Dapčević nakon nastupa otrkila da bi želela da predstavlja Srbiju jer se oseća kao Srpkinja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track