"ONI SU ZALJUBLJENI I VOLE SE" Milan otkrio šta se dešava između Mione i Stanislava, pa udario na javne ličnosti: Mnoge sam TUŽIO
Foto: Kristina Lukić

šok

"ONI SU ZALJUBLJENI I VOLE SE" Milan otkrio šta se dešava između Mione i Stanislava, pa udario na javne ličnosti: Mnoge sam TUŽIO

Stars -

Bliži se finale "Elite" a voditelj Milan Milošević otkrio je kakva su njegova očekivanja.

Jedna od vodećih tema ove sezone je odnos Mione Jovanović, Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša, a Milan ističe da dnevno dobija na hiljade poruka od njihovih fanova.

Milan Milošević
foto: Ata images

- Spreman sam uvek, ovaj put sam posebno euforičan. Milsim da će ove godine biti veliko iznenađenje. Ove godine se ne zna ko će pobediti i ko je favorit, gledaoci će ipak presuditi o tome ko će pobediti. Kažem da smo se vratili u vreme Lune i Slobe kada je hiljade poruka stizalo na noć, tako je meni sada sa Mionom, Stanislavom i Ša -rekao je on i dodao da je emocija između Mione i Stanislava evidentna.

Nenad Aleksić Ša, Stanislav Krofak, Miona Jovanović
foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić, Printscreen/TV Pink

- Oni su zaljubljeni i vole se. To se vidi. Oboje su napravili izlete, ali siguran sam da će u budućem vremenu završiti zajedno.

Voditelj je istakao da su uvredljive poruke neizbežne, ali je otkrio i da je zbog uvreda tužio nekoliko javnih ličnosti.

- Uvek stižu i ružne poruke, najviše imaju petlju ti za tastaurom da prete, ali koga briga. Kada prolazim ulicom, ljudi samo što ne tapšu. Javne ličnosti tužim za sve ružne reči, već nekoliko njih sam tužio. Dobio sam parnično, a krivično sam povukao - rekao je on.

Kurir.rs/ Blic / Preneo: M. J.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track