GOGA SEKULIĆ PROŠLA KROZ PAKAO, KRAJ SE NE NAZIRE! Mora da juri stručnjake u Evropi i Americi da bi rešila problem
Foto: Printscreen/Magazin IN

GOGA SEKULIĆ PROŠLA KROZ PAKAO, KRAJ SE NE NAZIRE! Mora da juri stručnjake u Evropi i Americi da bi rešila problem

Stars -

Goga Sekulić prošla je kroz ozbiljan pakao zbog odluke da smanji svoje prirodno bujno poprisje, gde joj je oporavak umesto mesec dana trajao skoro pola godine, ali mukama i dalje nije kraj. Ona nam je otkrila koji su dalji planovi za oporavak.

Goga Sekulić
foto: Promo

"Nakon operacije sam videla da nešto nije kako treba, jedna strana me je bolela više nego druga. Nakon mesec dana se čak i inficirala. Čija je greška, o tome neću da pričam, da sam htela, to bih radila. Ja sam kod tog doktora išla šest meseci da me previjaju, ali posle godinu dana sam videla da nije zarasla. Te korekcije nisu ni malo naivne. Ja nisam žena koja svaki čas ide na estetske zahtave. Čak sam i protiv toga, sem što se mora. Mnogi su me pitali zašto nisam posle te infekcije i ličnog nezadovoljstva tužila doktora, ali ja nemam vremena time da se bavim, u fokusu su mi moje dete, život i karijera. Potražiću nekog stručnjaka u Evropi ili Americi da mi uradi korekciju kako treba. Znam da je svaka operacija rizična, ali bih savetovala svaku devojku koja se odluči na neku intervenciju dobro promisli i odabere kod koga će ići i kome će dati telo u ruke. Ja sam ishitreno odreagovala, u tom momentu ko je bio na glasu, tamo sam otišla ali sam mnogo razočarana, jer meni nije napravljena štetica nego velika šteta. Pravda pobeđuje, a ja uvek dobijam. Onaj ko je pogrešio- Bog sve to ravnja. Sama sam birala doktora, sama sam kriva zvog ovoga, na neki način", rekla nam je Goga. Doktor Nemanja Petrović, specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije otrkio nam je kada i zašto najčešće dolazi do komplikacija.

Nemanja Petrović
foto: Kurir TV

"Operacija smanjenja grudi nosi rizike kao i sve druge intervencije. Uvek se radi u opštoj anesteziji sem u specifičnim okolnostima, kada se zahtev izvodi u lokalnoj. Ono što može da se desi nakon intervencije su bol, modrice, ožiljci koji ostaju i kasnije, ali se njihova vidljovivost. Takođe može doći do promene senzibiliteta bradavice, koje se vraćaju poslenekog vremena. Od težih komplikacija, a koje su veoma retke, su gubitak dotoka krvi do bradavice i odumiranja iste, može do infekcije, ako se ne uradi detaljno čišćenje i sterilizacija instrumenata. Obavezna je i posebna operma koja se koristi u salama, ali je jako bitna i nega pacijenta u postoperativnom toku, nadgledanja, previjanja, terapija. Najteža komplikacija, kao i kod svih drugih hirtuških pacijenata je smrt, odnosno letalni ishod, što ja u dosadašnjoj karijeri nisam sreo kod ovakvih intervencija. Normalan oporavak nakon ovakvih operacija je od dve do četiri nedelje, a ako se dese komlikacije, može da traje i do pola godine. Bitno je da su lekari stručni, jer ako i dođe do komplikacija, stručna lica će znati na vreme to da saniraju", ispričao nam je doktor Petrović.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29:16

DIVAN SHOW S02E39

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track