SKINULA SE PEVAČICA U 6. MESECU TRUDNOĆE! Objavila vrele fotke u blagoslovenom stanju i pokazala rezultate treninga (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

SKINULA SE PEVAČICA U 6. MESECU TRUDNOĆE! Objavila vrele fotke u blagoslovenom stanju i pokazala rezultate treninga (FOTO)

Stars -

Rialda Karahasanović u šestom je mesecu trudnoće, a sada je objavila fotografije sa plaže i pokazala kako izgleda u poodmakloj trudnoći.

Rialda Karahasanović
foto: Printskrin/Instagram

Da je veoma aktivna trudnica Rialda je dokazala kada je snimila kako izgleda jedan njen trening dok je u drugom stanju, a sada je pokazala rezultate napornog vežbanja kada se skinula na plaži.

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj pozira u leopard bikiniju, na glavi je imala kaubojski šešir, a njen trudnički stomak došao je u prvi plan.

Podsetimo, bivša rijaliti učesnica i pevačica nedavno je rekla "da" izvesnom Elvisu Biberoviću. Veridba se dogodila na Maldivima, a on joj je pripremio romantičnu večeru na plažu gde ju je pitao da se uda za njega. Rialda je na mrežama objavila i verenički prsten, a česitke su se samo nizale.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:35

ĐOKOVIĆ JE JEDINI MUŠKARAC KOJI MOŽE DA MI OTVORI MENTALNE ČAKRE! Rialda dala oglas za partnera: Evo koji su joj USLOVI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track