OVAJ MOĆNIK JE SUPRUG DIJANE ŽIVKOVIĆ: Prebogati biznismen upravlja porodičnim biznisom, pokojni otac bio savetnik ovom MINISTRU
Foto: Jovana Kosovac

OVAJ MOĆNIK JE SUPRUG DIJANE ŽIVKOVIĆ: Prebogati biznismen upravlja porodičnim biznisom, pokojni otac bio savetnik ovom MINISTRU

Stars -

Dejana Živković nedavno se porodila i na svet donela drugog sina, kojem je zajedno sa suprugom Filipom Simovićem odabrala ime Novak.

Dejana Živković, Filip Simović
foto: Jovana Kosovac

Od dana kada je po manekenku došao u porodilište skupocenim džipom počelo je da se otkriva ko je zapravo Dejanin suprug i odakle mu novac.

Dejana Živković
foto: Ata Images

Filip je, naime, biznismen i sin savetnika Ivice Dačića, Dragana Simovića, koji je preminuo posle teške bolesti u Beogradu krajem maja 2023. u 56. godini.

Dejanin suprug ima 32 godine i živi u Beogradu i to u luksuznom novobeogradskom bloku. Baš u tom bloku stan ima i Marija Šerifović, ali i druge poznate ličnosti.

Dejana Živković
foto: Ata Images

Školovao se u inostranstvu, generalni je direktor u porodičnoj firmi koja se bavi transportom. Vlasnik je i jedne teretane u Beogradu.

Podsetimo, Dejana je nedavno odlučila da se vrati prirodnom izgledu, a javno je o tome govorila na svom Instagramu.

"Dosta toga sam izbacila na svojoj Instagram priči tokom dana, govoreći o svemu što sam ikada radila na sebi, i sada ponosno mogu da kažem da sam uklonila sve te filere. Nekada je bilo “cool” i “in” eksperimentisati, misleći da može biti bolje, ponekad jeste, ali ponekad se nažalost pretera. Veoma sam srećna što sam shvatila da je prirodan izgled najlepši i što sam uspela da vratim svoj izgled od pre 10 godina", počela je manekenka i dodala:

Dejana Živković
foto: Pritnscreen/Instagram

"Imala sam veliku sreću što sam uspela da vratim svoj izgled što je prirodnije moguće, dok mnogima to, nažalost, nije pošlo za rukom. Neka dobro razmisle da li im je bilo šta potrebno, kao i kojim doktorima se obraćaju za zahteve".

Kurir/Espreso

Bonus video:

05:52

STARS EP 335

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track