IMAM STUDIO U KUĆI, ALI SE PLAŠIM DA NE UMREM U NJEMU Muzičar zbog bezbednosti pesme pravi u kuhinji
Foto: Shutterstock

ugrožen

IMAM STUDIO U KUĆI, ALI SE PLAŠIM DA NE UMREM U NJEMU Muzičar zbog bezbednosti pesme pravi u kuhinji

Stars -

Dragan Stojković Bosanac u svom porodičnom domu na Bežanijskoj kosi ima studio za vežbanje ali se plaši da radi u njemu, da ne bi umro. Istaknuti kompozitor i aranžer je tokom svoje višedecenijske karijere uradio nebrojano hitova, a mnogi od njih su nastali u ovoj "zabranjenoj prostoriji".

Dragan Stojković, Bosanac, Dragan Stojković Bosanac
foto: Damir Dervišagić

„U podrumu kuće imam jednu prostoriju koja mi služi za vežbanje, ali ne idem već neko vreme tamo. Moram da dovedem majstora da mi postavi zvono. Kontao sam, ako dole sviram, pa mi pozli, umreću jer neću moći da dozovem nikoga, zato sam se prebacio u kuhinju pa sviram dok žena gleda televiziju“, otkrio je Bosanac u emisiji "dIvan show", čiji je domaćin Ivan Gajić, na Kurir televiziji. Dragan je tokom gostovanja sa ćerkom Aleksandrom Džidžom Stojković iskreno priznao i da na estradi ne postoje iskrena prijateljstva.

Ivan Gajić, Dragan Stojković Bosanac, Aleksandra Džidža Stojković
foto: Damir Dervišagić

" Dok se radi, dok se družimo kroz posao, prijateljstva su površna jer se moramo pomoći. Čim se završi posao, to prestaje. Ja imam možda dvoje, troje sa kojima imam kontakt".

Bonus video:

02:24

NE ESTRADI NE POSTOJI PRIJATELJSTVO! Bosanac otkrio bolnu istinu o kolegama, a onda potkačio neke članove ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track