"SA TAIROVIĆKOM DOŠLO DO KOMPLIKACIJA KOJE SU DOVELE DO POSLEDICA!" Sanja Vučić otkrila detalje sa snimanja VRELOG SPOTA sa Teom
Foto: Kurir televizija

stars

"SA TAIROVIĆKOM DOŠLO DO KOMPLIKACIJA KOJE SU DOVELE DO POSLEDICA!" Sanja Vučić otkrila detalje sa snimanja VRELOG SPOTA sa Teom

Stars -

Iako je album "Remek delo" izdala pre samo osam meseci, stižu nove pesme, dueti i spotovi. Zašto baš "Makadam" kao naslovna pesma kompilacije singlova pitam pevačicu Sanju Vučić.

Govorila je saradnji na novom albumu sa dvoje kolega, Amarom Giletom i Teom Tairović.

Sanja Vučić
foto: Kurir televizija

Imam dva dueta na ovom albumu, jedan je sa Teom, drugi sa Amar Giletom. Prvi put sarađujem sa Amarom i moram kažem da je stvarno jedan gospodin i divan je čovek. Drago mi je da se ta pesma izdvojila u šta nisam ni sumnjala.

Na konstataciju voditeljke Anastasije Čanović da su promo fotografije nje i Tee Tairović privukle pažnju javnosti, otkrila je jednu zanimljivost.

Sanja Vučić
foto: Kurir televizija

- Te fotografije su iz spota koji na kraju nismo snimile! Snimile smo potpuno novi spot u dva dana. Tokom pripreme tog prethodnog spota izbile su neke kompikacije, nešto nije ispalo kako je trebalo, tako da smo to škratirale. Ovim spotom koji je snimljen smo obe veoma zadovoljne.

01:21

SA TAIROVIĆKOM DOŠLO DO KOMPLIKACIJA KOJE SU DOVELE DO POSLEDICA! Sanja Vučić otkrila detalje sa snimanja VRELOG SPOTA sa Teom

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:06

Sanja Vučić čestita Kuriru 21. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja