"DAVALA SAM OTKAZ RADNICIMA AKO ME POPREKO POGLEDAJU!" Šok priznanje Emine Jahović: Bolest me je PROMENILA...
Foto: ATA Images

PRIZNALA

"DAVALA SAM OTKAZ RADNICIMA AKO ME POPREKO POGLEDAJU!" Šok priznanje Emine Jahović: Bolest me je PROMENILA...

Stars -

Emina Jahović, poznata pevačica, priznala je da je bila loš poslodavac, ali da ju je pandemija koronavirusa naterala na promene.

Sada je, kako kaže, postala bolja osoba prema drugima.

Emina Jahović
foto: Pritnscreen

- Teško sam se izborila sa koronom, bolest me je učinila jačom ženom, ali i boljim čovekom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosećajnija, osoba koja ima razumevanja za druge - ispričala je Jahović.

- Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala saradnike samo ako me popreko pogledaju, ali sada to više ne radim. Naučila sam da kontrolišem svoj ego - rekla je za Informer jednom prilikom.

Podsetimo, Emina je nedavno otkrila da je imala povredu zbog koje je morala da pauzira za treninzima, a poznato je da pevačica redovno vežba u teretani i brine o ishrani.

Emina Jahović
foto: Printscreen/Instagram

- Pa dobro sam, dobro sam, hvala Bogu. Imala sam dosta problema u poslednje vreme sa povredama. I već 4-5 meseci nisam mogla ni da treniram, nisam bila aktivna. Tetivu sam bila povredila, ali srećom izbegla sam operaciju. Sada sam došla i malo zbog posla, zbog albuma koji treba da izađe tamo negde u oktobru mesecu i takođe, iz medicinskih razloga. Inače, dobro se osećam, puno radim. U Turskoj sam, deca su se raspustila, otišli su na more, ja sam došla u Beograd - rekla je ona za Blic.

Bonus video:

02:19

SIN EMINE JAHOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Imam planove za karijeru, dopada mi se posao di-džeja, ali SAM FOKURISAN SAMO NA JEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja