MARIJA ŠERIFOVIĆ ODUŠEVLJENA SINOM SANJE KUŽET! Otkrila detalje razgovora s voditeljkom posle porođaja, poželela joj tri stvari
Foto: Nemanja Nikolić

iskrena

MARIJA ŠERIFOVIĆ ODUŠEVLJENA SINOM SANJE KUŽET! Otkrila detalje razgovora s voditeljkom posle porođaja, poželela joj tri stvari

Stars -

Voditeljka Sanja Kužet porodila se juče i dobila zdravog dečaka, kome je dala ime Vuk, a njene kolege iz Zvezda Granda šalju joj čestitke.

Mnogi od njih, čuli su se sa Sanjom posle porođaja, a jedna od njih je i Marija Šerifović. Ona je otkrila šta je pričala sa Kužetovom.

Zvezde Granda, finale Zvezda Granda, Marija Šerifović
foto: Petar Aleksić

- Čule smo se. Sanja je sjajno, sve je dobro i kako treba. Bebica je super. Želim da joj i ovim putem čestitam i da Vuk bude jedan dobri, pravični i neustrašivi dečak – rekla je Marija za Grand.

Podsetimo, povodom rođenja malog Vuka, oglasila se i „Grand produkcija“. Oni su u saopštenju i potvrdili kako se beba zove, kao i da se voditeljka porodila carskim rezom.

Sanja Kužet
foto: Printscreen

- Sa ponosom i radošću objavljujeno da se naša Sanja Kužet juče ujutru porodila carskim rezom i na svet donela dečaka Vuka Živojinovića. I mama, i beba se osećaju sjajno - poručili su iz Granda, dok se Sanja još nije oglasila.

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track