U JEKU RAZVODA DUŠKO TOŠIĆ U NOĆNOM PROVODU NA NASTUPU KARLEUŠINE DRUGARICE: Evo kako je reagovala Milica Pavlović
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

iznenađenje

U JEKU RAZVODA DUŠKO TOŠIĆ U NOĆNOM PROVODU NA NASTUPU KARLEUŠINE DRUGARICE: Evo kako je reagovala Milica Pavlović

Stars -

Milica Pavlović sinoć je pevala u bašti jednog beogradskog restorana, a među brojnim gostima koji su došli da uživaju u njenim pesmama bio je i još uvek zvanični suprug njene koleginice i drugarice Jelene Karleuše - Duško Tošić.

Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

Iako su trenutno u fazi sporazumnog razvoda, to nije sprečilo bivšeg fudbalera da izađe u noćni provod i da se dobro provede uz Pavlovićkine hitove.

Fudbalski menadžer trenutno boravi u Beogradu, a u restoran je došao u društvu prijatelja. U jednom momentu, nakon što je Milica završila prvu pesmu i pozdravila publiku, on je ustao i pozdravio je aplauzom, nakon čega su mu prišli poznanici s kojima se takode pozdravljao. Tošić je čitavo veče uglavnom sedeo, uživao u piću i cigaretama sa svojim društvom.

Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

Medije je zanimalo da li će se posle nastupa čuti sa Jelenom, pa da joj iz prve ruke kaže sa kim je Duško izašao proveo noć i šta je radio.

Duško Tošić
foto: Printscreen/Youtube

- Jel tu? Super, drago mi je. Pitanje je da li ću ga ja videti od bliceva. Uglavnom vidim, sigurno ću mu mahnuti i javiti mu se i on će meni. Verujte mi, imamo mi mnogo zanimljivijih tema od toga da pričamo gde je, šta radi i sa kojom ženom. Ne, ne… - rekla je Milica.

Duško Tošić
foto: Printscreen YT

Duško je do kasno u noć uživao u nastupu Milice Pavlović dok je mnogim devojkama privukao pažnju, a neke od njih su i pokušale da priđu njegovom stolu.

"Seksi sinjorita" je prokomentarisala i to što su na njen nastup pored Duška, došli i košarkaši Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović, ali i bivši fudbaler Parizana Strahinja Pavlović.

- Meni je drago zato što su to ljudi koji šta znači biti vredan radnik, ustajati rano, baviti se najbolje svojim poslom, biti fokusiran i držati se tog nekog svog pravca... Mogu slobodno da kažem, da sam ja njima slična po tim nekim rutinama - istakla je Milica.

Duško Tošić
foto: Printscreen YT

Bonus video:

00:17

Duško Tošić glasao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track