"DAO SAM MU 30 INJEKCIJA, NEMA DEO RAMENA" Raka Marić otkrio detalj koja nikad pre nije dospela u javnost o Goranu Bregoviću
Foto: ATA Images

"DAO SAM MU 30 INJEKCIJA, NEMA DEO RAMENA" Raka Marić otkrio detalj koja nikad pre nije dospela u javnost o Goranu Bregoviću

Stars -

Čuveni estradni menadžer Radomir Raka Marić sarađivao je sa mnogim pevačima, kao i sa Goranom Bregovićem.

Raka Marić

On je jednom prilikom otkrio nepoznate detalje iz života muzičara. Naime, Raka je ispričao da je Bregoviću davao injekcije svakog dana nakon što je doživeo nezgodu kada je pao sa motora.

- Moj odnos sa njim je sada takav da ga nisam čuo od avgusta. Letos sam mu davao injekcije pošto sam bio vojni tehničar. Celo leto sam mu davao. Dao sam mu 20-30 injekcija, svaki dan sam išao. Kada je pao iz motora, to je bilo oktobru, Goranu su ugradili metalno rame i šipku ima. On nema uopšte deo ramena - rekao je Marić.

Goran Bregović
foto: Profimedia

Menadžer je otkrio da je Brega i sa nesnosnim bolovima radio, te se poneo kao pravi profesionalac.

- Goran kad dođe na aerodrom pišti na skeneru pa strahujem da će ga uhapsiti, da ne pomisle da je terorista. Samo metal ima u ramenu. Svaki dan sam išao kod njega. Bez ruke je išao da svira, nema šanse da bi taj propustio tezgu jednu, nema tih para, to je zakazalo njemu sve mnogo unapred. Išao je na svirke a trpio je nesnosne bolove, nije mog'o da spava kako ga je bolelo rame. Ali imao je zakazano, potpisane ugovore - zaključio je on.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:20

Goran Bregović otkriva kako se oseća nakon pada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track