"ZAISTA POSTOJI TA NEKA LJUBAV..." Milena Ćeranić 13 godina nakon raskida progovorila o Nemanji Stevanoviću
Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

"ZAISTA POSTOJI TA NEKA LJUBAV..." Milena Ćeranić 13 godina nakon raskida progovorila o Nemanji Stevanoviću

Stars -

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović upoznali su se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" a njihova ljubav intrigira i dan danas iako su davne 2011. godine raskinuli.

Milena Ćeranić
foto: Promo

Milena i Nemanja su zajedno ušli u rijaliti "Farma" kada su postali jedan od omiljenih ljubavnih parova, a njihovo učešće prošlo je sa nizom skandala i svađa koje su doprineli da se nešto kasnije zauvek raziđu.

Zbog tog učešća vrlo brzo su napustili "Zvezde Granda" o čemu je Milena nedavno govorila.

Milena Ćeranić, Nemanja Stevanović
foto: Printscreen/Youtube

U emisiji "Pretres" Milena se podsetila svoje ljubavi sa pevačem, a na pitanje voditelja da li se seća ljubavi sa kolegom, koji je danas srećno oženjen, pevačica je izjavila:

- Mogu da kažem kakav osećaj sada imam. Ne sećam se ljubavi prema njemu jer sve je to neka vrsta prevare. Zašto se podsećati ljubavi prema nekome?

Nemanja Stevanović, Milena Ćeranić
foto: Damir Dervišagić

- Samo mogu da izrazim moju ljubav kao čoveka prema tom čoveku. I zaista postoji ljubav, ali ta ljudska, u potrebi da nekom želiš svu sreću. Zašto razmišljati o ljubavi s nekim s kim si bio nekada? Posebno ako je to bilo pre mnogo godina. Kada razmišljaš o toj ljubavi, obično kažeš “uh, al' sam ja patila zbog ovog dečka” ili “uh, baš smo se voleli”... Ali da se prisećam nekih konkretnih detalja, ne.

Ćeranićeva je na pitanje da li je volela Nemanju Stevanovića krartko odgovorila:

- Pa, bili smo ludo zaljubljeni.

Bonus video:

01:15

I DALJE VOLIM SVE BIVŠE MOMKE, VIDIŠ DA SAM LUDA! Milena Ćeranić iskreno o nekadašnjim ljubavima! JEDNA STVAR JE NAJVIŠE BOLI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track