ŽENA USNIMILA DARKA LAZIĆA U ŠOK IZDANJU! Ono što je uradio Katarina nikako ne podržava, osudila ga zbog jedne stvari (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

podelila javno

ŽENA USNIMILA DARKA LAZIĆA U ŠOK IZDANJU! Ono što je uradio Katarina nikako ne podržava, osudila ga zbog jedne stvari (FOTO)

Stars -

Katarina i Darko Lazić će kroz nekoliko meseci dobiti svoje prvo zajedničko dete, a pevačeva supruga na svojim storijima stalni deli objave o tome kako podnosi trudnoću.

Kako je sada otkrila, iako se ona trudi da jede zdravo i da ne preteruje, njen suprug je u tome "ne podržava". On je, naime, tražio da spreme američke palačinke, a ono što je na njih stavljalo je i Katarinu šokiralo.

Katarina Lazić
foto: Printscreen Instagram

- Ne diše. Ja samo gledam, uskoro ulazim u sedmi mesec i skroz sam izbacila šećer jer ne bih da budem prasence - napisala je Katarina dok je snimala Darka.

Ona je objasnila i da je Darko napravio svoj namaz, koji se sastojao od mlevenog keksa, krema, čokoladica i mleka, te to opisala kao "Kalorčina".

Katarina Lazić
foto: Printskrin/Instagram

- Džabe sam ja napravila od pirinčanog brašna kad je njegov namaz bomba - poručila je Kaća.

Inače, oni su nedavno otkrili i kako bi voleli da im se zove ćerka, pošto su saznali pol, ali Darko nije siguran da li će tako do kraja ostati.

kurir.rs/24 sedam

Bonus video:

00:42

Darko Lazić vozi kola od 300.000 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track