ANASTASIJA OBJAVILA SLIKU SUPRUGA, ZBOG JEDNOG DETALJA NA FOTKI SVI ŠOKIRANI: Sav isklasan i u tetovažama a njen opis ZBUNIO sve
Foto: Printskrin/Instagram

prelepo

ANASTASIJA OBJAVILA SLIKU SUPRUGA, ZBOG JEDNOG DETALJA NA FOTKI SVI ŠOKIRANI: Sav isklasan i u tetovažama a njen opis ZBUNIO sve

Stars -

Anastasija i Nemanja Gudelj trenutno uživaju na Ibici. I dok ona sa svojim pratiocima redovno deli trenutke sa letovanja na društvenim mrežama, njen suprug je ovaj odmor ipak odlučio da provede samo u uživanju i bez oglašavanja na mrežama.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Dok Anastasija vreme provodi po kafićima, gde uživa u dobroj muzici i atmosferi, Nemanja koristi svakoi trenutak da bude u vodi, pa je sada iznajmio skuter na vodi kako bi uživao u čarima mora.

Anastasija je ovaj momenat podelila sa pratiocima, a ono što je neke oduševilo a neke zbunilo su emotikoni koje je upotrebila za ovu fotku. Ona je stavila smajlića kome teku bale, pa su mnogi ovo prokometarisali kako Anastasija previše pokazuje ljubav prema svom mužu, dok su se drugi oduševili ovim potezom. Nemanjini mišići su u prvom planu, a ispod prsluka se naziru mnogobrojne tetovaže, pa emotikoni njegove supruge su potpuno opravdani.

Nemanja Gudelj
foto: Printscreen

Kao što je poznato, fudbaler je istetovirao gotovo svaki centimetar torzoa, a kako su domaći mediji pisali, jedna od prvih koju je Nemanja uradio, još u Holandiji, bio je lik njegovog oca Nebojše, od koga je nasledio fudbalski talent. Naravno, tu si i majka Olivera, brat Dragiša i sestra Vanja, baš kao i Anastasija.

Doduše, ne u formi lika, već je ispod levog uha istetovirao znak za beskonačnost i unutar njega inicijale "N" i "A".

Od tetovaža koji mu krase telo, u oči upadaju likovi Paja Patka i Miki mausa, a kuriozitet je da je počasno mesto dobio i Nemanjin šofer, Meksikanca Rašid Riverčaf, koji mu je u međuvremenu postao drag prijatelj.

Kurir.rs

Bonus video:

01:28:58

SCENIRANJE 04.06.2023. DRAGANA KATIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track