OBRT! Edita se pomirila s dečkom kojeg je optužila da je vara s Jelenom Karleušom
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Ljubav jača od Skandala

OBRT! Edita se pomirila s dečkom kojeg je optužila da je vara s Jelenom Karleušom

Stars -

Edita Aradinović ponovo je srećna u ljubavi.

Pevačica se, kako Kurir ekskluzivno saznaje, pomirila s bivšim dečkom, čije ime i prezime su poznato našoj redakciji, a s kojim je pet godina bila u emotivnoj vezi i zbog kojeg je zaratila s Jelenom Karleušom.

Edita Aradinović, Edita Aradinovic
foto: Petar Aleksić

- Edita i taj dečko su pet godina bili u vezi. Ona je njegova najveća ljubav i sve bi učinio za nju. Neko vreme nisu bili zajedno, ali uspešno su prebrodili teške trenutke i veliki nesporazum. On je oduševljen njenim novim pesmama i podržava je u svemu. Editu ne zanimaju svađe i razmirice sa koleginicama, već je maksimalno fokusirana na karijeru. Nikad srećniji i zadovoljniji nisu bili, a on joj je maksimalno posvećen. Štaviše, mogu da vam kažem da je lud za njom i smatra da je ona najlepša žena na estradi - priča naš izvor, blizak paru.

Edita Aradinović
foto: Printskrin/Instagram

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Editom, ali ona nije odgovarala na naše poruke.

Podsetimo, sukob između JK i Edite počeo je prošle godine, kad je Aradinovićeva istakla da Karleušini albumi "nisu njena šoljica čaja". Nakon toga se Jelena razočarala i izjavila da nema snage da konstantno odgovara na napade koleginica. Međutim, Aradinovićeva je nastavila da proziva Jelenu i preti joj na Tviteru.

- Ma, likuša je nebitna, ne bih je spomenula više nikada, nego briše svoje poruke i blokira me. Pa, ja sam dete iz Beograda. Sa ulice. Mi Romi smo nekad jako za*ebani. Da joj bacim magiju, da je patosiram - napisala je Edita. Nakon svih teških reči i prozivki koje su međusobno upućene, Edita je sada sve šokirala optuživši JK da je navodno bila u vezi s njenim dečkom. Ona se tu nije zaustavila, već je nastavila da iznosi skandalozne optužbe.

Jelena Karleuša, Edita Aradinović
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Instagram

- Ako i dalje važi ponuda za duet, rado bih ga snimila. Mislim da bismo izazvale ludilo na estradi. Zamisli ekspanziju tu. Nego je problem što si viša od mene. Moraćemo nekako da snimimo spot da se ne vidi 30 cm razlike u visini. Mada, kad si bila s mojim dečkom koji je moje visine, neće ti biti problem ni ovo - napisala je Edita na Instagram storiju u okviru kojeg je okačila Karleušinu razgolićenu fotografiju iz hotelske sobe. - I moj bivši je voleo zelenu boju... Neka mu je laka zemlja. E, Karli, važi li ona ponuda za duet što smo snimile? Krajem godine, kad si me zvala? Sećaš li se? - dodala je Edita.

Jelena Karleuša, Edita Aradinović
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track