TANJA SAVIĆ ŽESTOKO OPLELA PO CECI I VOJAŽU! Pevačica javno podržala JK, pa poručila: Ništa mi se ne sviđa, ne ide mi... (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

neočekivano

TANJA SAVIĆ ŽESTOKO OPLELA PO CECI I VOJAŽU! Pevačica javno podržala JK, pa poručila: Ništa mi se ne sviđa, ne ide mi... (VIDEO)

Stars -

Tanja Savić priznala je da joj se uopšte ne sviđa duetska pesma Cece Ražnatović i Mihajla Veruovića Vojaža “Muškarčina”.

Ona je u jednoj radio emisiji na konstataciju jednog slušaoca da mu je krivo što “Muškarčinu” nisu snimili Tanja u duetu sa Koronom i Rimskim.

Tanja Savić
foto: ATAImages

- Pa šta znam, možda i podseća. Da, malo.. - rekla je Tanja.

- Jel si čula pesmu? - upitala je voditeljka Savićevu.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen

- Jesam. Ne sviđa mi se, majke mi. Ništa mi se ne sviđa, iskreno. Odgovoriću kao Karleuša - ne! Ne ide mi, nikako. Svašta bih ja na to dodala, ali ne mogu - šokirala je Tanja u intervjuu za Radio S3.

Podsetimo, Jelena Karleuša je za duet Cece i Vojaža istakla da je to nešto najgore što se ikad snimilo u Srbiji.

Jelena Karleuša
foto: Marko Karović

- Mislim da je taj duet nešto najgore što se ikad snimilo u našoj zemlji. Ne znam da li si očekivao ovakav odgovor. Ja nisam žena koja kalkuliše, kažem ono što mislim. I to licemerje kolega koji govore za nešto da je fantastično, a nije... Nikad nisam bila takva. Zato na kraju imaš ono: "I evo je, posle svega..." Ali, šta ću... - rekla je tad pop zvezda, a sa njom se očigledno u potpunosti složila i Tanja Savić.

Kurir.rs

Bonus video:

09:31

Tanja Savic - promocija novog albuma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track