SRPSKI DIZAJNER PROMENIO POL I SAD JE VRH RIBA! Danas se zove Mia i ima filere u usnama, ful ŠMINKU, a evo kako MOĆNO izgleda FOTO
Foto: Nebojša Mandić

iznenada nestao sa scene

SRPSKI DIZAJNER PROMENIO POL I SAD JE VRH RIBA! Danas se zove Mia i ima filere u usnama, ful ŠMINKU, a evo kako MOĆNO izgleda FOTO

Stars -

Mia Mitanovski stekla je svetsku slavu svojim vanserijskim kreacijama, a nakon promene pola povukla se iz javnosti. Proslavila se kao Marko Mitanovski, kreator koji je sarađivao sa pevačicama poput Severine, Kaje Ostojić, Maje Berović, ali slavnim pevačicama Madonom i Lejdi Gagom.

Marko je bio jedan od izabranih dizajnera na takmičenju "Ones to Watch" koje je održano na Londonskoj nedelji mode, septembra 2009.

Marko Mitanovski
foto: Marina Lopičić

To je bilo otvoreno takmičenje za britanski "Vogue" za mlade dizajnere iz širom sveta, gde je panel izabrao samo četiri dizajnera za učešće.

Marko Mitanovski, Mia Mitanovski
foto: Printscreen instagram

Njegove kreacije su se našle na naslovnim stranama magazina "Elle, "Grazia", "Voge", a onda je iznenada nestao sa scene.

Pre dve godine saznalo da je Marko zapravo bio u procesu promene pola, i da se danas zove Mia. Mia se ne oglašava toliko u javnosti i retko postavlja fotografije na Instagramu, ali na onim koje je do sad objavila, pokazuje kako sada izgleda.

Bonus video:

07:43

STARS EP 336

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track