EMA RADUJKO UŽIVA ZA SVE PARE NA IBICI! Društvo joj pravi Nemanja Radonjić, isplivali ŠOK SNIMCI: Tu je i Nemanja Gudelj (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, AP, Shutterstock, Printscreen/Instagram

MREŽE BRUJE

EMA RADUJKO UŽIVA ZA SVE PARE NA IBICI! Društvo joj pravi Nemanja Radonjić, isplivali ŠOK SNIMCI: Tu je i Nemanja Gudelj (FOTO)

Stars -

Pevačica Ema Radujko nakon nastup na Music week-u, spakovala je kofer i otputovala na Ibicu, gde uživa u društvu fudbalera Nemanje Radonjića, koji je na jednoj od svojih objava tagovao i fudbalera Nemanju Gudelja.

Naime, korisnicima društvenih mreža "zapali su za oko" isti kadrovi sa jahte, koji su se našli na profilima Eme i reprezentativca Srbije.

Ema Radujko
foto: Printscreen Instagram

I Ema, ali i Radonjić objavili su snimke sa jahte na kojoj su uživali sa društvom na Ibici.

Ovi kadrovi su bili dovoljni da nagađanja uveliko počnu da se šire, a ono što je doatno bilo zanimljivo je, da im je i Nemanja Gudelj pravio društvo.

Ema Radujko
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Ema Radujko je jedna od najpoželjnijih mladih devojka sa domaće javne scene, a ni ona nikada nije krila da gaji posebnu ljubav prema fudbalerima.

Ona je pre izvesnog vremena bila u vezi sa fudbalerom Urošem Račićem, a vezu je tek nakon raskida potvrdila za medije.

- Upoznali smo se preko jedne zajedničke prijateljice, ona me je nagovarala da odem na ručak sa njim. Ja sam se dugo femkala, baš mi se nije išlo... I na kraju sam otišla, bilo nas je više. Smuvali smo se jako, jako brzo. Nije bilo tog dana, prošlo je dvanaest - nasmejala se Ema.

Zatim se osvrnula na njihov raskid, koji je iznenadio mnoge:

- Ništa se nije dogodilo, nismo ni u kakvoj svađi, jednostavno smo se samo rastali - priznala je Ema u jednoj emisiji.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

02:50

Ema Radujko - intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track